Kinderuitvaart

Het ergste wat u als ouder kan overkomen is het overlijden van een kind. Een kind hoort niet te overlijden en u bent als ouder wellicht nooit uitgegaan van de mogelijkheid dat dit ook u kan overkomen.

Regelen van een kinderuitvaart

Wanneer uw kind komt te overlijden komt er veel op u af. U wilt vooral de ruimte om het verlies te
kunnen verwerken. Wel is het belangrijk om de uitvaart voor een kind goed te regelen, het is namelijk niet alleen een laatste eerbetoon maar het speelt ook een grote rol in het verwerken van het verlies.

Valé kinderuitvaartzorg staat voor een goede begeleiding tijdens de periode voor een kinderuitvaart. Veel uitvaartondernemers zijn er niet op ingesteld om kinderuitvaarten te verzorgen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden van uitvaarten voor kinderen. Dit is niet alleen terug te zien aan onze werkwijze maar aan alles wat bij een kinderuitvaart komt kijken. Van rouwvervoeruitvaart bloemen en ballonnen tot aan hulp bij rouwverwerking voor kinderen.

Kinderuitvaarten door heel Nederland

Wij kunnen en mogen gebruik maken van alle uitvaartlocaties in Nederland. Dat betekent dat wij de kinderuitvaart bij u in de regio kunnen verzorgen. Ongeacht de afstand wij komen naar u toe. Onze missie is om u te ontzorgen bij een kinderuitvaart.

Maak kennis met Valé

“Dit werk is een roeping en wij doen dit vol overgave”

Het team van Valé kinder uitvaartzorg staat voor u klaar om u te ontzorgen. Wij zijn een team van uitvaartondernemers dat de handen ineen heeft geslagen om een echt passend afscheid te kunnen bieden voor overleden kinderen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Neem contact met ons om kennis te maken of vraag direct een Kinderuitvaart offerte aan.

 Maak vrijblijvend kennis