“ Uitvaart in Volendam ”

Uitvaart in Volendam

 
Kinderuitvaart in Volendam

Kinderuitvaart in Volendam

Een uitvaart echt gericht op het kind

Geen enkele ouder hoopt ooit dat het te maken krijgt met een kinderuitvaart. Het overlijden van een kind hoe oud dan ook is het ergste dat een ouder kan overkomen. Wij van Valé kinderuitvaartzorg weten als geen ander hoe belangrijk een goed afscheid is en kunnen u helpen bij het verwerken van het verlies en nemen het organiseren van begrafenis of crematie voor kinderen.

 
Kinderuitvaart

Aangepast rouwvervoer

Omdat een traditionelele rouwauto niet past bij een kinderuitvaart

Wij maken gebruik van een speciaal rouwvervoer voor kinderen. Wij hebben vele mogelijkheden bijvoorbeeld een aangepaste Fiat 500 of paard en wagen.

 
Kinderuitvaart

Wateropbaring bij sterrenkindjes

Uw kindje blijft prachtig om te zien

Het lijfje van een baby is zo ontzettend kwetsbaar dat de conditie zeer snel achteruit gaat mits niet op de juiste wijze behandeld. Wij maken gebruik van de water opbaring methode. Hierdoor zal Uw kindje ook tijdens uitvaart prachtig zijn om te zien.

 
Kinderuitvaart

Locaties voor een uitvaart in Volendam

Volendam kent een aantal locaties die zich goed lenen voor het houden van afscheidsbijeenkomsten, heeft u andere wensen? Laat het ons weten

Het uitvaartcentrum Mirakel beschikt over twee zalen waar een condoleance gehouden kan worden. Het is mogelijk uw dierbare dag en nacht te bezoeken. De Kerkebreekzaal is de grootste van de twee zalen en heeft ruimte voor 125 bezoekers.

U kunt ook kiezen voor een afscheid in de R.K. kerk Vincentius. De kerk wordt met name gebruikt voor kerkelijke uitvaarten. Een begrafenis kan plaatsvinden op de naastgelegen R.K. Begraafplaats. Deze Begraafplaats is in Volendam beter bekend onder de naam 'het graf'.

Uiteraard is er van alles mogelijk, heeft u of uw kind zelf wensen voor een locatie, laat het ons weten.

 
Begrafenis voor kinderen Volendam

Neem contact met ons op

Wij werken met alle verzekeraars

U kunt altijd een vrijblijvend informatie aanvragen voor een kinderuitvaart in Volendam. Wij zullen contact met u opnemen om wensen door te spreken en u te adviseren over de mogelijkheden.

 

 Neem contact op

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in Volendam