Uitvaart in Noordoostpolder

Uitvaart Noordoostpolder

Valé helpt u verder

“Dit werk is een roeping en wij doen dit vol overgave”

Erwin en Wendy Livestro vormen samen Valé uitvaartzorg waar liefde, respect, begrip en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Erwin en Wendy hebben een hart voor de medemens en willen u dan ook graag helpen in een tijd van verdriet. Wij bieden u een luisterend oor, zodat u samen met ons kunt nadenken wat de wensen zijn en samen invulling geven aan een uitvaart. Zo creëren we betrokkenheid met elkaar en geven we eer aan uw dierbare. Samen gaan we op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid. Erwin is dan ook dag en nacht bereikbaar voor vragen of een gesprek.

Elke uitvaart uniek en persoonlijk

Door samen het gesprek aan te gaan bekijken we welke aspecten belangrijk zijn tijdens de uitvaart en hoe hieraan vorm gegeven kan worden. Er zijn zoveel belangrijke details die het afscheid uniek kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, stoer of ingetogen. Uw voorkeuren worden verwerkt in de keuze voor bijvoorbeeld de bloemen of andere decoratie.

Uitvaart voor volwassene in de Noordoostpolder

Valé kan u helpen met het verzorgen van een uitvaart voor volwassenen & ouderen. Een volwassene heeft een heel leven achter zich, en elk leven heeft een uniek verhaal. Wij vertalen dit verhaal naar de uitvaart. Lees meer over de mogelijkheden voor de uitvaart voor volwassenen.

Kinderuitvaart in de Noordoostpolder

Voor ouders is er niets zo ingrijpend als het verlies van een zoon of dochter. Met een waardige uitvaart kunt u gepast afscheid nemen en wordt u tevens geholpen in het rouwproces. Er zijn vele unieke mogelijkheden voor in kinderuitvaart bij u in de regio. Lees meer over de mogelijkheden voor een uitvaart voor kinderen.

Babyuitvaart in de Noordoostpolder

Vroeger was persoonlijk afscheid nemen na het overlijden van een (on)geboren baby helemaal niet vanzelfsprekend. Tegenwoordig weten we dat het juist beter is voor de rouwverwerking van zowel ouders, als ook broertjes en zusjes. Valé helpt u en eventueel broertjes en zusjes in het verwerken van het verlies. Door de keuze van unieke materialen kunt u de uitvaart geheel passen maken bij het kind. Ook bieden wij de mogelijkheid tot water opbaring, een unieke manier van opbaren waarbij het tedere kindje prachtig blijft om te zien. Lees meer over de mogelijkheden van een uitvaart voor baby's

Uitvaartcentra in de Noordoostpolder

Zowel bij een begrafenis als bij een crematie start de uitvaart veelal bij een uitvaartcentrum. In de Noordoostpolder zijn diverse plaatsen waar een uitvaartcentrum aanwezig is zoals in Marknesse, Emmeloord en Urk.
 Er zijn ook tal van andere plaatsen waar afscheid genomen kan worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen u helpen in uw zoektocht naar de unieke plaats voor het afscheid.
Na de bijeenkomst in het uitvaartcentrum of eigen gekozen locatie brengen wij de overledene naar de laatste rustplaats. Wij hebben kunnen hiervoor uniek rouwvervoer inzetten zodat dit altijd past bij de persoon.

Begrafenis in de Noordoostpolder

In de Noordoostpolder zijn meerdere begraafplaatsen. Hieronder treft u een overzicht van begraafplaatsen in de Noordoostpolder.

  • begraafplaats Espel
  • begraafplaats Ens
  • begraafplaats Tollebeek
  • begraafplaats Creil
  • begraafplaats Bant
  • begraafplaats Nagele
  • begraafplaats Kraggenbrug
  • begraafplaats Marknesse
  • begraafplaats Rutten

 

Begrafenis Noordoostpolder

Neem contact met ons op

“Wij zijn dag en nacht bereikbaar“

Wilt u kennis maken, of heeft u vragen met betrekking tot het regelen van een uitvaart in Noordoostpolder? Vul ons contactformulier in, of bel ons direct op 06 - 409 525 84 Wij staan u graag te woord. U kunt bij ons terecht ongeacht van welke verzekering u gebruik maakt.

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in de Noordoostpolder