Uitvaart in Nijkerk

Uitvaart Lelystad

Valé helpt u verder

“Dit werk is een roeping en wij doen dit vol overgave”

Erwin en Wendy Livestro vormen samen Valé uitvaartzorg waar liefde, respect, begrip en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Erwin en Wendy hebben een hart voor de medemens en willen u dan ook graag helpen in een tijd van verdriet. Wij bieden u een luisterend oor, zodat u samen met ons kunt nadenken wat de wensen zijn en samen invulling geven aan een uitvaart. Zo creëren we betrokkenheid met elkaar en geven we eer aan uw dierbare. Samen gaan we op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid. Erwin is dan ook dag en nacht bereikbaar voor vragen of een gesprek.

Elke uitvaart uniek en persoonlijk

Door samen het gesprek aan te gaan bekijken we welke aspecten belangrijk zijn tijdens de uitvaart en hoe hieraan vorm gegeven kan worden. Er zijn zoveel belangrijke details die het afscheid uniek kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, stoer of ingetogen. Uw voorkeuren worden verwerkt in de keuze voor bijvoorbeeld de bloemen of andere decoratie.

Kinderuitvaart Nijkerk

Voor ouders is er niets zo ingrijpend als het verlies van een zoon of dochter. Met een waardige uitvaart kunt u gepast afscheid nemen en wordt u tevens geholpen in het rouwproces. Er zijn vele unieke mogelijkheden voor in kinderuitvaart bij u in de regio. Lees meer over de mogelijkheden voor een uitvaart voor kinderen.

Baby uitvaart in Nijkerk

Vroeger was persoonlijk afscheid nemen na het overlijden van een (on)geboren baby helemaal niet vanzelfsprekend. Tegenwoordig weten we dat het juist beter is voor de rouwverwerking van zowel ouders, als ook broertjes en zusjes. Valé helpt u en eventueel broertjes en zusjes in het verwerken van het verlies. Door de keuze van unieke materialen kunt u de uitvaart geheel passen maken bij het kind. Ook bieden wij de mogelijkheid tot water opbaring, een unieke manier van opbaren waarbij het tedere kindje prachtig blijft om te zien. Lees meer over de mogelijkheden van een uitvaart voor baby's

EABN uitvaartcentrum

In Nijkerk ligt het recentelijk vernieuwd EABN uitvaartcentrum. Een ruime en mooie locatie. Dit uitvaartcentrum wordt verzorgd door EABN uitvaartverzorging en is voor alle uitvaartverzorgers zo als Valé Uitvaartzorg beschikbaar.

Tijdens de renovatie van het uitvaartcentrum is rekening gehouden met de hedendaagse techniek. Zo zijn er schermen aanwezig waarop beeldmateriaal getoond kan worden. Ook is het uitvaartcentrum van diverse camera’s en de mogelijkheid om belangstellenden op afstand live mee te laten kijken. Hierdoor is het mogelijk mensen die niet de mogelijkheid hebben om de uitvaart bij te wonen er toch bij te laten zijn.

Het adres van het uitvaartcentrum:
EABN uitvaartcentrum
Frieswijkstraat 56
3862 BL Nijkerk

Het uitvaartcentrum is beschikbaar voor zowel een plechtigheid alvorens de begrafenis en crematie.

Uitvaart Lelystad

Neem contact met ons op

“Wij zijn dag en nacht bereikbaar“

Wilt u kennis maken, of heeft u vragen met betrekking tot het regelen van een uitvaart? Laat een bericht achter via ons contactformulier of bel direct met 06 - 409 525 84 (24 uur per dag bereikbaar|)

 

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in Nijkerk


Begrafenis in Nijkerk

Na de bijeenkomst in het EABN uitvaartcentrum zullen we gezamenlijk afreizen naar de laatste rustplaats van de overledene. Om deze laatste reis uniek te maken is een een ruime keuze in rouw vervoer. Hiermee maken we de uitvaart nog beter passend...

Lees meer...