“ Uitvaart in Grootschermer ”

Uitvaart in Grootschermer

ELKE UITVAART UNIEK EN PERSOONLIJK

Door samen het gesprek aan te gaan bekijken we welke aspecten belangrijk zijn tijdens de uitvaart en hoe hieraan vorm gegeven kan worden. Er zijn zoveel belangrijke details die het afscheid uniek kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, stoer of ingetogen. Uw voorkeuren worden verwerkt in de keuze voor bijvoorbeeld de bloemen of andere decoratie.

Uitvaart in Grootschermer

Valé kan u helpen met het verzorgen van een uitvaart voor volwassenen en kinderen. Samen met gaan we bekijken op welke wijze we de uitvaart het beste vorm kunnen geven. Wij gaan vervolgens achter de schermen aan het werk om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Het is belangrijk dat u de ruimte krijgt om afscheid te nemen en het verdriet te verwerken.

Begrafenis of crematie

Het is uiteraard geheel aan u om aan te geven of er de voorkeur is voor een begrafenis of een crematie in Grootschermer. Ongeacht uw keuze zal Valé u bijstaan en de uitvaartverzorging voor u uit handen nemen. Grootschermer heeft geen eigen crematorium. In het geval van een crematie zal hiervoor uitgeweken moeten worden naar een andere plaats in de regio.

 Vraag direct een offerte aan

Dorpskerk en begraafplaats, Grootschermer

In Grootschermer ligt een mooie kleine kerk direct naast een begraafplaats. Een unieke locatie voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare. Dit kerkje biedt plaats aan ongeveer 70 personen.

Bij Valé betaalt u nooit teveel

U kunt bij ons met elke uitvaartverzekering terecht, maar wij zijn niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen u daarom heel goed adviseren over de mogelijkheden van uw verzekering en zullen u helpen het meeste uit uw verzekering te halen. Er is vaak meer mogelijk dan vooraf gedacht.

begrafenis_in_Grootschermer_Gertrude Verheul_

Neem contact op

“Wij zijn dag en nacht bereikbaar“

Wilt u direct contact met ons bel dan: 06 - 409 525 84

U kunt bij ons terecht ongeacht van welke verzekering u gebruik maakt.

 

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in Grootschermer