Uitvaart in Elburg

Uitvaart Elburg

Valé helpt u verder

“Dit werk is een roeping en wij doen dit vol overgave”

Erwin en Wendy Livestro vormen samen Valé uitvaartzorg waar liefde, respect, begrip en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Erwin en Wendy hebben een hart voor de medemens en willen u dan ook graag helpen in een tijd van verdriet. Wij bieden u een luisterend oor, zodat u samen met ons kunt nadenken wat de wensen zijn en samen invulling geven aan een uitvaart. Zo creëren we betrokkenheid met elkaar en geven we eer aan uw dierbare. Samen gaan we op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid. Erwin is dan ook dag en nacht bereikbaar voor vragen of een gesprek.

Elke uitvaart uniek en persoonlijk

Door samen het gesprek aan te gaan bekijken we welke aspecten belangrijk zijn tijdens de uitvaart en hoe hieraan vorm gegeven kan worden. Er zijn zoveel belangrijke details die het afscheid uniek kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, stoer of ingetogen. Uw voorkeuren worden verwerkt in de keuze voor bijvoorbeeld de bloemen of andere decoratie.

Uitvaart voor volwassene in Elburg

Valé kan u helpen met het verzorgen van een uitvaart voor volwassenen & ouderen. Een volwassene heeft een heel leven achter zich, en elk leven heeft een uniek verhaal. Wij vertalen dit verhaal naar de uitvaart. Lees meer over de mogelijkheden voor de uitvaart voor volwassenen.

Kinder uitvaart in Elburg

Voor ouders is er niets zo ingrijpend als het verlies van een zoon of dochter. Met een waardige uitvaart kunt u gepast afscheid nemen en wordt u tevens geholpen in het rouwproces. Er zijn vele unieke mogelijkheden voor in kinderuitvaart bij u in de regio. Lees meer over de mogelijkheden voor een uitvaart voor kinderen.

Baby uitvaart in Elburg

Vroeger was persoonlijk afscheid nemen na het overlijden van een (on)geboren baby helemaal niet vanzelfsprekend. Tegenwoordig weten we dat het juist beter is voor de rouwverwerking van zowel ouders, als ook broertjes en zusjes. Valé helpt u en eventueel broertjes en zusjes in het verwerken van het verlies. Door de keuze van unieke materialen kunt u de uitvaart geheel passen maken bij het kind. Ook bieden wij de mogelijkheid tot water opbaring, een unieke manier van opbaren waarbij het tedere kindje prachtig blijft om te zien. Lees meer over de mogelijkheden van een uitvaart voor baby's

Uitvaartcentrum Meride

Valé kan voor u de uitvaart verzorgen in het Meride uitvaartcentrum in Elburg. Het is niet nodig om bij Meride verzekerd te zijn om gebruik te kunnen maken van deze locatie. Afhankelijk of er gekozen is voor een crematie of begrafenis zullen wij de overledene na de plechtigheid gezamenlijk naar de laatste rustplaats brengen.
Adres uitvaartcentrum Meride:

Begrafenis in Elburg

In Elburg en omliggende gemeenten ‘t Harde en Doornspijk liggen diverse begraafplaatsen.

  • Begraafplaats Oostelijke Rondweg
  • Begraafplaats Zuiderzeestraatweg-West
  • Begraafplaats Bovenweg
  • Begraafplaats Zuiderzeestraatweg-West
  • Grafkelder Johannahoeve
  • Grafkelder landgoed Zwaluwenburg
  • Joodse begraafplaats Burchstraat
Begrafenis in Elburg

Neem contact met ons op

“Wij zijn dag en nacht bereikbaar“

Wilt u kennis maken, of heeft u vragen met betrekking tot het regelen van een uitvaart? Laat een bericht achter via ons contact formulier of neem direct contact met ons op door te bellen naar: 06 - 409 525 84


U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in Elburg