Uitvaart in Dronten

Uitvaart Dronten

Valé helpt u verder

“Dit werk is een roeping en wij doen dit vol overgave”

Erwin en Wendy Livestro vormen samen Valé uitvaartzorg waar liefde, respect, begrip en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Erwin en Wendy hebben een hart voor de medemens en willen u dan ook graag helpen in een tijd van verdriet. Wij bieden u een luisterend oor, zodat u samen met ons kunt nadenken wat de wensen zijn en samen invulling geven aan een uitvaart. Zo creëren we betrokkenheid met elkaar en geven we eer aan uw dierbare. Samen gaan we op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid. Erwin is dan ook dag en nacht bereikbaar voor vragen of een gesprek.

Elke uitvaart uniek en persoonlijk

Door samen het gesprek aan te gaan bekijken we welke aspecten belangrijk zijn tijdens de uitvaart en hoe hieraan vorm gegeven kan worden. Er zijn zoveel belangrijke details die het afscheid uniek kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, stoer of ingetogen. Uw voorkeuren worden verwerkt in de keuze voor bijvoorbeeld de bloemen of andere decoratie.

Uitvaart voor volwassene in Dronten

Valé kan u helpen met het verzorgen van een uitvaart voor volwassenen & ouderen. Een volwassene heeft een heel leven achter zich, en elk leven heeft een uniek verhaal. Wij vertalen dit verhaal naar de uitvaart. Lees meer over de mogelijkheden voor de uitvaart voor volwassenen.

Kinder uitvaart in Dronten

Voor ouders is er niets zo ingrijpend als het verlies van een zoon of dochter. Met een waardige uitvaart kunt u gepast afscheid nemen en wordt u tevens geholpen in het rouwproces. Er zijn vele unieke mogelijkheden voor in kinderuitvaart bij u in de regio. Lees meer over de mogelijkheden voor een uitvaart voor kinderen.

Baby uitvaart in Dronten

Vroeger was persoonlijk afscheid nemen na het overlijden van een (on)geboren baby helemaal niet vanzelfsprekend. Tegenwoordig weten we dat het juist beter is voor de rouwverwerking van zowel ouders, als ook broertjes en zusjes. Valé helpt u en eventueel broertjes en zusjes in het verwerken van het verlies. Door de keuze van unieke materialen kunt u de uitvaart geheel passen maken bij het kind. Ook bieden wij de mogelijkheid tot water opbaring, een unieke manier van opbaren waarbij het tedere kindje prachtig blijft om te zien. Lees meer over de mogelijkheden van een uitvaart voor baby's

Uitvaartcentrum de wissel Dronten

Valé kan voor u de uitvaart verzorgen in het uitvaartcentrum de wissel in Dronten. Hoewel deze locatie is eigendom is van Yarden is het niet noodzakelijk om ook daadwerkelijk bij Yarden verzekerd te zijn om gebruik te mogen maken van deze locatie.
Het uitvaartcentrum Dronten beschikt over een aula. Er is een aparte ontvangstruimte voor gasten waar de gelegenheid is om met bijelkaar te komen, wat te eten en en te drinken.


Geheel afhankelijk van de wensen van de overledene en nabestaanden, kan na de dienst de overledene vanaf het uitvaartcentrum Dronten naar de laatste rustplaats gebracht worden.

De adresgegevens van het uitvaartcentrum Dronten:
De Wissel 1, 8254 AM Dronten

Begrafenis dronten

Neem contact met ons op

“Wij zijn dag en nacht bereikbaar“

Wilt u kennis maken, of heeft u vragen met betrekking tot het regelen van een uitvaart? neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.