“ Uitvaart in Beemster ”

Uitvaart in Beemster

ELKE UITVAART UNIEK EN PERSOONLIJK

Door samen het gesprek aan te gaan bekijken we welke aspecten belangrijk zijn tijdens de uitvaart en hoe hieraan vorm gegeven kan worden. Er zijn zoveel belangrijke details die het afscheid uniek kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, stoer of ingetogen. Uw voorkeuren worden verwerkt in de keuze voor bijvoorbeeld de bloemen of andere decoratie.

Uitvaart in Beemster

Valé kan u helpen met het verzorgen van een uitvaart voor kinderen. Samen met gaan we bekijken op welke wijze we de uitvaart het beste vorm kunnen geven. Wij gaan vervolgens achter de schermen aan het werk om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Het is belangrijk dat u de ruimte krijgt om afscheid te nemen en het verdriet te verwerken.

Begrafenis of crematie

Het is uiteraard geheel aan u om aan te geven of er de voorkeur is voor een begrafenis of een crematie in Beemster. Ongeacht uw keuze zal Valé u bijstaan en de uitvaartverzorging voor u uit handen nemen.

 Vraag direct een offerte aan

Dorpskerk en begraafplaats, Beemster

In Beemster bevinden zich twee begraafplaatsen en verschillende mooie kerken en locaties voor afscheidsdiensten en condoleances.

Middenbeemster

In het centrum van Middenbeemster staat een monumentale kerk De Keyserkerk. Deze kerk is een mooie locatie voor een persoonlijk en passend afscheid van uw dierbare voor een al dan niet kerkelijke uitvaart. In de naastgelegen Keyserin kan de condoleance plaatsvinden. De kerk biedt ruimte aan 175 personen. De algemene begraafplaats ligt op loopafstand.

Noordbeemster

Schuilkerk Beemster, Noordbeemster.
Dit kerkje stamt uit 1785 en is zo gebouwd, dat het vanaf de buitenkant niet opvalt. Deze locatie in Noordbeemster is sober ingericht en zeer geschikt voor een kleine uitvaart tot ongeveer 50 personen. In Westbeemster en Middenbeemster is gelegenheid om te begraven.

Zuidoostbeemster

De Kapel, Zuidoostbeemster.
De Kapel is een intieme en sfeervolle ruimte met een fijne akoestiek. Deze locatie kan goed gebruikt worden voor uitvaarten, zowel kerkelijk als niet-kerkelijk. De Kapel is zeer geschikt voor een kleine, intieme uitvaart en biedt ruimte aan ongeveer 80 personen. In Zuidoostbeemster is er geen gelegenheid om te begraven en worden de meeste mensen vanuit de Kapel begraven in Middenbeemster of Purmerend.

Westbeemster

R.K. kerk en begraafplaats, Westbeemster.
De Joannes de Doperkerk is een bijzondere plek voor een passend afscheid. De kerk biedt plaats voor 300 personen en deze locatie is daarmee zeer geschikt voor een groot gezelschap. Vanuit de kerk loopt u naar de Rooms-Katholieke begraafplaats achter de kerk. Parkeren kan op het naastgelegen kerkplein.

Bij Valé betaalt u nooit teveel

U kunt bij ons met elke uitvaartverzekering terecht, maar wij zijn niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen u daarom heel goed adviseren over de mogelijkheden van uw verzekering en zullen u helpen het meeste uit uw verzekering te halen. Neem contact met ons op voor een vrijlbijvende uitvaart offerte. Er is vaak meer mogelijk dan vooraf gedacht.

begrafenis_in_Beemster_Gertrude Verheul_

Neem contact op

“Wij zijn dag en nacht bereikbaar“

Wilt u direct contact met ons bel dan: 06 - 409 525 84

U kunt bij ons terecht ongeacht van welke verzekering u gebruik maakt.

 

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in Beemster