“ Begrafenis in Amsterdam ”

Begrafenis in Amsterdam


Na de bijeenkomst in het uitvaartcentrum amsterdam zullen we gezamenlijk afreizen naar de laatste rustplaats van de overledene. Om deze laatste reis uniek te maken is een een ruime keuze in rouw vervoer. Hiermee maken we de uitvaart nog beter passend bij de overledene.
Begraafplaatsen Amsterdam


Amsterdam kent 9 begraafplaatsen. Mogelijk is er al een keuze gemaakt voor de gewenste locatie. Voor de voledigheid informeren wij graag welke begraafplaatsen er in Amsterdam beschikbaar zijn voor de uitvaart.

Gemeentelijke begraafplaatsen.

Amsterdam kent twee gemeentelijke begraafplaatsen te weten Begraafplaats de Nieuwe Ooster en Begraafplaats de Nieuwe Noorder. Een gemeentelijke begraafplaats betekent dat iedereen ongeacht achtergrond, geloofsovertuiging hier begraven mag worden. Dit is het verschil tussen een gemeentelijke en openbare begraafplaats.

Openbare begraafplaatsen

Er zijn zeven openbare begraafplaatsen te vinden in Amsterdam. Enkele hiervan zijn toegespitst op bijvoorbeeld mensen met een bepaalde religie. Wij kunnen u uitgebreid informeren over deze begraafplaatsen Amsterdam

  • Huis te Vraag
  • R.K. begraafplaats Buitenveldert
  • Sint Barbara Amsterdam
  • Vredenhof
  • Westgaarde
  • Joodse Begraafplaats Zeeburg
  • Zorgvlied

Kinderbegraafplaats Amsterdam

Het overlijden van een kind is een tragische gebeurtenis voor ouders, broertje & zusjes en andere nabestaanden. Wij van Valé uitvaartzorg vinden het belangrijk dat een kinderuitvaart ook echt op het kind gericht is. Wij informeren u dan ook graag over de begraafplaats Zorgvlied amsterdam. Hier is een speciale begraafplaatsen voor zeer jonge kinderen. Indien u te maken heeft met het overlijden van een kindje neem dan contact met ons op. Wij kunnen u ondersteunen in deze moeilijke periode.

 

uitvaart_amsterdam_Gertrude Verheul_

Gertrude Verheul, uitvaartverzorger Amsterdam

“Mijn passie ligt bij het liefdevol begeleiden in één van de meest emotionele gebeurtenissen in ons leven.

In mijn eigen leven heb ik door het verlies van mijn partner en mijn moeder zelf ondervonden welke meerwaarde een uitvaart zou moeten hebben.

Het is precies daarom dat ik de keuze heb gemaakt om mijn diensten aan te bieden aan anderen zodat ik u kan bijstaan bij het afscheid van uw geliefde of dierbaar iemand. U kunt mij dan ook dag en nacht bereiken voor vragen of een gesprek.

 

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in Amsterdam / Begrafenis in Amsterdam