“ uitvaart in Amsterdam ”

uitvaart in Amsterdam

uitvaart_amsterdam_Gertrude Verheul_

Gertrude Verheul, Uitvaartverzorger Amsterdam

“Mijn passie ligt bij het liefdevol begeleiden in één van de meest emotionele gebeurtenissen in ons leven.

In mijn eigen leven heb ik door het verlies van mijn partner en mijn moeder zelf ondervonden welke meerwaarde een uitvaart zou moeten hebben.

Het is precies daarom dat ik de keuze heb gemaakt om mijn diensten aan te bieden aan anderen zodat ik u kan bijstaan bij het afscheid van uw geliefde of dierbaar iemand. U kunt mij dan ook dag en nacht bereiken voor vragen of een gesprek.

Elke uitvaart uniek en persoonlijk

Door samen het gesprek aan te gaan bekijken we welke aspecten belangrijk zijn tijdens de uitvaart en hoe hieraan vorm gegeven kan worden. Er zijn zoveel belangrijke details die het afscheid uniek kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, stoer of ingetogen. Uw voorkeuren worden verwerkt in de keuze voor bijvoorbeeld de bloemen of andere decoratie.

Uitvaart voor volwassene in Amsterdam

Valé kan u helpen met het verzorgen van een uitvaart voor volwassenen & ouderen. Een volwassene heeft een heel leven achter zich, en elk leven heeft een uniek verhaal. Wij vertalen dit verhaal naar de uitvaart. Lees meer over de mogelijkheden voor de uitvaart voor volwassenen.

Kinder uitvaart in Amsterdam

Voor ouders is er niets zo ingrijpend als het verlies van een zoon of dochter. Met een waardige uitvaart kunt u gepast afscheid nemen en wordt u tevens geholpen in het rouwproces. Er zijn vele unieke mogelijkheden voor in kinderuitvaart bij u in de regio. Lees meer over de mogelijkheden voor een uitvaart voor kinderen.

Baby uitvaart in Amsterdam

Vroeger was persoonlijk afscheid nemen na het overlijden van een (on)geboren baby helemaal niet vanzelfsprekend. Tegenwoordig weten we dat het juist beter is voor de rouwverwerking van zowel ouders, als ook broertjes en zusjes. Valé helpt u en eventueel broertjes en zusjes in het verwerken van het verlies. Door de keuze van unieke materialen kunt u de uitvaart geheel passen maken bij het kind. Ook bieden wij de mogelijkheid tot water opbaring, een unieke manier van opbaren waarbij het tedere kindje prachtig blijft om te zien. Lees meer over de mogelijkheden van een uitvaart voor baby's

Uitvaart locaties Amsterdam

Amsterdam kent diverse uitvaartcentra en vele geschikte kerekn waar de uitvaart verzorgd kan worden. Samen met u kiezen we de meest geschikte locatie uit. Dit is afhankelijk van uw wensen & verwachte aantal gasten. Omdat u bij Valé zelf kunt kiezen hoe u de uitvaart wenst vorm te geven zijn er tal van mogelijkheden.

  • De Nieuwe Noorder Begraafplaats en Crematorium
  • De Nieuwe Ooster Begraafplaats en Crematorium
  • Begraafplaats Houtrijk en Polanen Zwanenburg
  • Uitvaartcentrum Zuid
  • Vredenhof Begraafplaats
  • Westgaarde Begraafplaats en Crematorium
  • Zorgvlied Begraafplaats
  • Uitvaartcentrum Watergraafsmeer
  • St Barbara Begraafplaats
  • Rooms-Katholieke Begraafplaats Buitenveldert

Naast de uitvaartcentra zijn er nog een aantal bijzondere locaties in Amsterdam waar het mogelijk is afscheid te nemen. Graag lichten wij deze locaties toe.
Wanneer er gekozen is voor een begrafenis in Amsterdam zullen we na de bijeenkomst in het uitvaartcentrum vertrekken richting de begraafplaats naar voorkeur.

Gemeenlandshuis Amsterdam

Het monumentale pand gelegen op de Diemerzeedijk is een bijzondere en mooie locatie voor een uitvaart in Amsterdam. Het pand heeft vanuit de aanwezige zalen prachtig zicht op het water.
Het Gemeenlandshuis Amsterdam kan tot ongeveer 100 gasten verwelkomen. Het is vanwege de ligging aan het water ook mogelijk te arriveren met een boot.

The Colour Kitchen Langerlust in Amsterdam Zuidoost

Het in Amsterdam Zuidoost gelegen ‘The Colour Kitchen’ is een plek van rust binnen Amsterdam. Er zijn twee belangrijke ruimtes beschikbaar. De Kas gelegen in de tuin is een mooie en ruimtelijke plek waar u afscheid kan nemen. De kas biedt ruimte aan maximaal 80 gasten.
De Deel is de grootste ruimte waar tot 200 gasten verwelkomd kunnen worden. De ruimte heeft hoge plafonds een een moderne uitstraling. “The Colour Kitchen’ doet zijn naam eer aan met het grote assortiment lokale hapjes en drankjes die geserveerd kunnen worden.

Hortus Botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus Amsterdam ligt midden in Amsterdam. Door de eigen tuin grachten en hoge bomen, waant u zich in een unieke omgeving.
Hortus Botanicus kenmerkt zich door het bijzonder vormgegeven gebouw met veel glas. Deze locatie is beschikbaar als locatie voor het nemen van afscheid. Dit is enkel alleen mogelijk buiten openingstijden.

Begrafenis Amsterdam

Neem contact met ons op

“Wij zijn dag en nacht bereikbaar“

Wilt u kennis maken, of heeft u vragen met betrekking tot het regelen van een uitvaart in Amsterdam? neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt bij ons terecht ongeacht van welke verzekering u gebruik maakt.

06 - 409 525 84

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in Amsterdam


Begrafenis

Na de bijeenkomst in het uitvaartcentrum amsterdam zullen we gezamenlijk afreizen naar de laatste rustplaats van de overledene. Om deze laatste reis uniek te maken is een een ruime keuze in rouw vervoer. Hiermee maken we de uitvaart nog beter passend...

Lees meer...