(Stil) geboren babyuitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

De belangrijkste zaken

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt ook een afscheid. Al veilig bij mama in de buik, vroeg of wat later na de geboorte komen jullie voor het feit te staan dat je afscheid moeten nemen van je lieverd. En dan moet je ineens afscheid nemen van je kindje. Wij kunnen je hierbij helpen door niet alleen aandacht te besteden aan het afscheid. Samen gaan we kijken hoe we hieraan het beste vorm kunnen geven. Jullie als gezin zijn ten alle de leidende factor.

Je bent niet alleen een rouwende moeder maar ook nog kraamvrouw. In alle heftigheid staat vaak ook je eigen gezondheid op losse schroeven na een bevalling. Kortom, de wereld zakt onder je voeten vandaan in alle opzichten.

Ouders kunnen kiezen voor een afscheid waar ze zelf meer de regie in handen mogen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk uitgezocht kistje of mandje in een bepaalde kleur. Wat ook mogelijk is dat je rouwvervoer kiest, wat je zelf bestuurt, denk bijvoorbeeld aan een Mini als baby rouwauto. Dit zijn allemaal zaken die bespreekbaar zijn.

Wij willen je kennis laten maken met een nieuwe, natuurlijkere methode om jouw kindje de laatste dagen bij je te kunnen houden. Deze methode heet de Watermethode / Wateropbaring.

Een kindje dat te vroeg geboren wordt, of al overleden is tijdens de zwangerschap, is vaak heel kwetsbaar om aan te raken. De conditie van het kindje zal snel achteruit gaan. Met wateropbaring wordt dit voorkomen. Het kindje zal er prachtig uitzien tijdens de uitvaart.

Ook voor eventuele andere kinderen in het gezin is het overlijden van een broertje of zusje zeer ingrijpend. Gepast afscheid nemen en het betrekken bij de uitvaart zal helpen in het rouwproces. Bovendien kunnen wij een helpende hand bieden met onze rouwverwerking voor kinderen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven