Staatsievervoer

Iedereen kent wel de traditionele zwarte rouwauto's, prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Inspiratie voor passend rouwvervoer

Iedereen kent wel de traditionele zwarte rouwauto's, prachtig en statig. Deze rouwauto's vinden wij alleen niet passen bij een uitvaart voor kinderen. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen. Hierdoor maken wij de uitvaart echt compleet. Bekijk onderstaande voorbeelden, heeft u andere ideeën? Laat het ons weten.

In plaats van een standaard rouwauto is het ook mogelijk om jullie kind in jullie eigen auto naar de begraafplaats of het crematorium te vervoeren. Jullie eigen auto voelt persoonlijker aan en geeft de reis iets persoonlijks mee. Je kunt zelf de de auto besturen of een familielid de auto te laten rijden, terwijl jullie de nodige aandacht aan jullie kind kunnen geven.

In plaats van een grote rouwauto of limousine kunt je ook gebruik maken van speciale kinderrouwauto’s. Deze auto’s zijn van een zodanige grootte en inrichting dat de kist en eventuele naaste familieleden op intieme wijze naar het kerkhof of het crematorium kunnen rijden. Bovendien mogen de ouders of andere naaste familieleden zelf het voertuig besturen. Hierdoor ontstaat een enorm intieme sfeer.

Gelukkig hebben wij op het gebied van uitvaartvervoer voor de uitvaart van een kind genoeg mogelijkheden. Hieronder een selectie van rouwauto’s speciaal voor kinderuitvaarten.

Rouwvervoer voor kinderen

Onderstaand enkele populaire soorten van rouwvervoer voor kinderuitvaarten.

VERLENGDE FIAT 500

De verlengde Fiat 500 kan ingezet worden bij uitvaarten voor kinderen tot 140cm. Deze roomwitte Fiat 500 is verlengd waardoor deze in te zetten is als rouwauto. Met de inzet van deze auto geeft u een bijzondere uitstraling aan de uitvaart.

Mini Cooper

De Mini spreek voor zich, een prachtige auto om in te zetten bij een uitvaart. De Mini heeft een stoer karakter. Achterin de auto is voldoende ruimte om naast het kistje of mandje tekeningen, bloemen of ballonnen te leggen.

Paard en wagen

Denk eens aan de inzet van paard en wagen tijdens de uitvaart. Het heeft iets unieks en is echt niet alleen voor de paardenliefhebber. Achter het paard kan natuurlijk een passend rijtuig gekozen worden en eventueel versierd.

VW bus

In perfecte staat verkerende Volkswagen bus welke is omgebouwd tot rouwauto.

Rouwkoe

Achter de koe wordt een koets gespannen, al lopend vertrekken we in een stoet naar de laatste rustplaats.

Amerikaanse truck

In plaats van een oplegger heeft de Amerikaanse Truck een plek om de kist te dragen. Deze Amerikaanse truck zal zeker indruk maken.

Bestickerbare rouwauto

De rouwauto kan voorzien worden van stickers, of dit nu sterren zijn of logo’s van de favoriete voetbalclub. Vrijwel alles is mogelijk.
Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven