Referenties

Echte mensen, echte reviews.

Disclaimer

Alle reviews op onze site zijn van echte mensen. Mensen die hun (ongeboren) kind hebben verloren. Wij zijn er trots op dat wij hen in deze moeilijke tijd hebben mogen helpen. Hebben wij jou ook geholpen, laat dan gerust een referentie achter.

Het heeft niet zo mogen zijn, helaas zijn wij onze zoon verloren na een zwangerschap van 24 weken.

Het was een opluchting om tussen de uitvaartondernemers, die zich richten op senioren, de website van Vale uitvaartzorg te vinden. Eindelijk een website die eigentijds is en toegespitst op het afscheid nemen van kinderen.

In het ziekenhuis belde wij met Erwin, het eerste telefonisch contact was meteen prettig. Wij wilde onze zoon graag mee naar huis nemen om afscheid te nemen. Erwin heeft uitgelegd dat hij het mooiste bleef met behulp van de wateropbaring methode. Deze methode maakte het toegankelijker om onze zoon aan het bezoek te laten zien. Wij hebben hem een week bij ons kunnen houden. Op de dag van de uitvaart zag hij er nog mooi uit.

Erwin nam echt de tijd, kwam meerdere keren terug. Hij liet ons vrij in het maken van keuzes en begeleidde ons daar uitstekend in. Hij liet ons praten en op basis van onze wensen wist hij iemand in zijn netwerk die daarin kon helpen. Hierdoor werd het een mooie dag, met veel te mooi weer, maar compleet hoe wij het voor ons zagen, in kleine kring gingen wij vanuit huis naar de begraafplaats.

Wij willen Erwin en zijn team zeer bedanken voor hun hulp. Hoe zwaar de week ook was, het is mede door jullie inzet een mooie periode geworden. Wij hadden geen zorgen over zaken die geregeld moesten worden. Terugkijkend is het een zeer waardevol afscheid geworden.

Robin en Danielle

Na 19 weken zwangerschap kwamen wij er achter dat het hartje van ons dochtertje niet meer klopte.

Wij kwamen er bij een controle bij de verloskundige met 19 wkn zwangerschap achter dat het hartje van ons dochtertje niet meer klopte.(dit was op donderdag) In het ziekenhuis werd gezegd dat we het wel zelf met de begraafplaats konden regelen. Wij hebben dus eerst zelf geprobeerd alles te regelen. Maar wat een werk om dat allemaal uit te zoeken. Uiteindelijk hebben wij op vrijdagochtend aan het eind van de ochtend toch maar besloten om er een begrafenisondernemer voor kinderen bij te vragen.

 

Wij konden zelf geen contact met de begraafplaats krijgen en wilden haar graag dinsdag begraven. En toen kwam Valé. Heel veel hadden we zelf al kunnen regelen, maar wat was het achteraf fijn geweest als we haar donderdagmiddag al hadden kunnen spreken. Dan hadden we hulp gehad en meteen dingen uit handen kunnen geven.

 

Bij Valé hadden ze een luisterend oor voor ons, leefden mee en dachten mee. En er was alle ruimte voor onze ideeën. Fijn om de organisatie van de begrafenis verder uit handen te kunnen geven. En wat zijn we achteraf blij dat het ons zelf niet lukte. Vooral tijdens de begrafenis(dienst) was het fijn dat wij ons volledig op Julia en onze andere kinderen konden richten. Dat we niks hoefden te regelen maar alleen hoefden te zijn. Heel erg bedankt voor jullie hulp in zo’n ontzettend emotionele periode. Jullie hebben ons geholpen om er -voor zover het mogelijk is in deze situatie- goed op terug te kijken

Joanne

De allerbeste keuze in Nederland na ons verschrikkelijke verlies.

Erwin en zijn team is wellicht wel de allerbeste keuze in Nederland om het verschrikkelijke verlies van je kindje in goede banen te leiden.

 

Eind 2019 sloeg bij ons het noodlot toe toen wij ons zoontje van 11 maanden jong levenloos in zijn bedje vonden. Volledig onverwacht, hij heeft geen ziekte bed gehad. We werden dus ineens in een emotionele rollercoaster gezet, een combinatie van intens verdriet, onbegrip en belangrijke keuzes. Dat is geen goede combinatie.

 

Erwin heeft ons hierin fantastisch begeleid. Zijn manier van aanpak, uitstraling en zijn vermogen om mensen perfect te kunnen lezen, heeft ons ontzettend veel geholpen. Zijn ervaring in het vak zorgt ervoor dat hij ons heeft kunnen helpen bij keuzes waar we eerder nog nooit bij hebben stilgestaan of geen idee hadden wat te doen. Hij doet dit met intens veel respect, en leeft echt met je mee. Zelfs ruim een jaar na overlijden, stuurt hij een bericht met de vraag hoe het gaat, maar ook dit doet hij alleen als hij weet dat je dit ‘ok’ vind.

 

Uiteindelijk hebben we ons lieve mannetje een uitvaart kunnen geven die echt bij hem en ons past, met grote dank aan Erwin en zijn team.

Roy Sonnega

Van het begin tot het eind voelde ik mij echt gesteund en voelde ik warmte.

Na de klap van het overlijden van mijn meisje moest ik opzoek naar iemand die de uitvaart zou verzorgen. Ik bleef googelen maar ik bleef op jullie site terecht komen. Ik besloot te bellen en kreeg een vriendelijke man aan de telefoon die meteen tijd voor ons maakte, Erwin. Na het eerste gesprek voelde het meteen goed. We hebben veel contact gehad en veel overlegd. Alles in eerlijkheid. Ik vond de tips fijn want ik had geen idee wat me te wachten stond, maar in alles had ik een keus en dat werd ook benadrukt.

 

Erwin en zijn team van warme mensen, hebben alles geregeld, uitgezocht en gedaan. Van het begin tot het eind voelde ik mij echt gesteund en voelde ik warmte. Mijn meisje, en wij zelf, zijn prachtig en liefdevol verzorgd, van thuiskomst tot het zaaltje en het grafje en zelfs erna.

 

Het was allemaal zo mooi gedaan! Ik weet zeker dat als mijn meisje er bij geweest was, dat ze had gedanst en gezongen en vrolijk zou zijn geweest met alle ballonnen en bloemen. Jullie hebben mij begeleid in de moeilijkste tijden van mijn leven. Ik ben dankbaar.

Anoniem

Zij weten echt wat ze doen en waar ze het over hebben.

an alle ouders van wie hun ergste nachtmerrie werkelijkheid is geworden, het overlijden van je kind.

 

Ik wil mijn verhaal graag met jullie delen. Wij kregen tijdens de zwangerschap van onze lieve zoon het vreselijke nieuws te horen dat we veel te vroeg afscheid moesten gaan nemen. Mijn moeder gaf mij de tip: schakel iemand in die gespecialiseerd is in uitvaarten voor kinderen. Zodat je op jouw manier afscheid kan nemen van je kindje. En dus ging ik opzoek op het internet, al die grote spelers kwamen voorbij. Maar die gaven mij geen fijn gevoel. Toen zag ik de site van Erwin en las daar de informatie door.

 

Ik besloot als nog zwangere moeder Erwin te bellen. En ik vertelde hem over onze situatie. Erwin gaf mij direct het gevoel dat hij alles zou doen om te helpen en bij te staan in ons afscheid van onze zoon. Er viel een last van mijn schouders, hij ging al die dingen regelen en ik hoefde alleen maar te zeggen wat mijn man en ik wilden. Hierdoor hadden wij de tijd om ons te focussen op het enige wat belangrijk is, ons gezin en ons verdriet.

 

Erwin en Wendy hebben ons geholpen met van alles regelen en keuzes maken over de uitvaart en alles wat te maken heeft met het overlijden van je kindje. Door Erwin en zijn team te hebben benaderd konden wij ons focussen op ons afscheid.

 

Aan alle ouders van wie hun ergste nachtmerrie werkelijkheid is geworden; vraag Erwin en zijn team om jullie te helpen. Zij weten echt wat ze doen en waar ze het over hebben. Wij konden ons zoontje met de uitvaart nog laten zien aan de familie en ik weet niet of dit mogelijk was geweest als wij een andere begrafenisondernemer hadden gehad.

 

Heel veel sterkte met jullie verlies en ik wens jullie een heel mooi afscheid toe, want dat verdienen jullie en jullie kindje.

Rieneke Dubbink-Spriensma

Draaglijk gemaakt met liefde, zorg en aandacht, dank.

Dank aan Erwin en Wendy voor het verzorgen van een passende herdenkingsbijeenkomst voor ons kindje. Deze mensen hebben met liefde, zorg en aandacht voor ons en ons kindje de afgelopen dagen een beetje draaglijk gemaakt.

Thomas en Marijke

Bekend van:

24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven