Kisten en mandjes

Er zijn talloze opties, gevlochten mandjes/manden, traditionele kistjes/kisten maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Kisten en mandjes kiezen

Nu is het meest vreselijk denkbare gebeurd, je kind is overleden. Jullie grootste trots zal in een mandje of kistje moeten voor de uitvaart. Dat is een van de naarste momenten naar de uitvaart toe. Het is zo definitief opeens. En dan komt die realisatie weer even volop binnen.Je wil als moeder niks liever dan een fijne plek voor je kind. Dit is bij leven zo, maar nog meer in de dood. Ligt je oogappeltje goed, past de kist en of het mandje bij jullie en vanuit dit beeld nemen jullie afscheid van hem of haar.

Er zijn talloze opties, gevlochten mandjes/manden, traditionele kistjes/kisten maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven. Denk daarbij aan bijzondere vormen van riet, een logo van de favoriete voetbalclub, een foto van jullie lieverd, een bekleding van een dierbare stof en eigenlijk is zo goed als alles mogelijk. Doordat wij zoveel keus hebben en zoveel ervaring inmiddels weten wij als geen ander hoe belangrijk de persoonlijke touch is in deze.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven