(Stil geboren) Babyuitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid. Al veilig bij mama in de buik, vroeg of wat later na de geboorte komen jullie voor het feit te staan dat jullie afscheid moeten nemen van jullie lieverd. En dan moet u ineens afscheid nemen van uw kindje. Wij kunnen u hierbij helpen door niet alleen aandacht te besteden aan het afscheid. Samen gaan we kijken hoe we hieraan het beste vorm kunnen geven. Jullie als gezin zijn ten alle de leidende factor.

Je bent niet alleen een rouwende moeder maar ook nog kraamvrouw. In alle heftigheid staat vaak ook je eigen gezondheid op losse schroeven na een bevalling. Kortom de wereld zakt onder je voeten vandaan in alle opzichten.

 

MOGELIJKHEDEN

Ouders kunnen kiezen voor een afscheid waar ze zelf meer de regie in handen mogen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk uitgezocht kistje of mandje in een bepaalde kleur. Wat ook mogelijk is dat u rouwvervoer kiest, wat u zelf bestuurt, denk bijvoorbeeld aan een Mini als baby rouwauto. Dit zijn allemaal zaken die bespreekbaar zijn.

WATEROPBARING

Wij willen u kennis laten maken met een nieuwe, natuurlijkere methode om uw kindje de laatste dagen bij u te kunnen houden. Deze methode heet de Watermethode / Wateropbaring.

Een kindje dat te vroeg geboren wordt, of al overleden is tijdens de zwangerschap, is vaak heel kwetsbaar om aan te raken. De conditie van het kindje zal snel achteruit gaan. Met wateropbaring wordt dit voorkomen. Het kindje zal er prachtig uitzien tijdens de uitvaart.

Opbaarmogelijkheden

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Afscheid broer(s)/zus(sen)

Ook voor eventuele andere kinderen in het gezin is het overlijden van een broertje of zusje zeer ingrijpend. Gepast afscheid nemen en het betrekken bij de uitvaart zal  helpen in het rouwproces. Bovendien kunnen wij een helpende hand bieden met onze rouwverwerking voor kinderen.

 

Sterrenkindjes

Maak kennis met Valé

“Dit werk is een roeping en wij doen dit vol overgave”

Het team van Valé kinder uitvaartzorg staat voor u klaar om u te ontzorgen. Wij zijn een team van uitvaartondernemers dat de handen ineen heeft geslagen om een echt passend afscheid te kunnen bieden voor overleden kinderen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Neem contact met ons om kennis te maken.

 Maak vrijblijvend kennis