“ kinderen ”

Kinder uitvaart

Valé uitvaartzorg verzorgt ook de uitvaart van kinderen, kinderen in alle leeftijden. Je kind is overleden. Verwacht maar vaak ook onverwacht. Je wereld is helemaal ingestort, paniek, intens verdriet, maar ook woede diep vanuit je binnenste. Op dat moment heb je iemand nodig die naast je staat, die je bij de hand pakt en het vertrouwen geeft wat jij op dat moment verloren bent. Maar wat goed is om te weten dat wanneer jullie als familie wensen zelf alles te regelen dat wij jullie dan terzijde staan. Wat zo van belang is in de uitvaarten voor kinderen is het feit dat we alle tijd en ruimte nemen en pakken om er 24/7 te zijn voor jullie als familie.  

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Er is aan alle kanten mogelijkheid tot het creëren van al jullie eigen ideeën.

 

Liefdevol

Er is een grote behoefte aan waardig afscheid nemen. Veel meer dan vroeger krijgen de ouders nu de gelegenheid om afscheid te nemen van hun kindje. Ouders mogen hun kindje wassen, aankleden in passende kleding en het liefdevol in een mandje of kistje naar keuze leggen.

Kinderuitvaart passend bij het kind

Het is voor ons ondenkbaar om een kinderuitvaart op eenzelfde wijze te behandelen als een uitvaart van een volwassene. Van een speciale rouwauto een passende omgeving tot het verwerken van dierbare bezittingen tijdens de uitvaart. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart past bij u en uw kindje en daarmee vertrouwd aanvoelt.

Aandacht voor broertjes en zusjes

Ook voor eventuele andere kinderen in het gezin is het overlijden van een broertje of zusje zeer ingrijpend. Gepast afscheid nemen en het betrekken bij de uitvaart zal  helpen in het rouwproces. Bovendien kunnen wij een helpende hand bieden met onze rouwverwerking voor kinderen.

 

Sterrenkindjes

Maak kennis met Valé

“Dit werk is een roeping en wij doen dit vol overgave”

Het team van Valé kinder uitvaartzorg staat voor u klaar om u te ontzorgen. Wij zijn een team van uitvaartondernemers dat de handen ineen heeft geslagen om een echt passend afscheid te kunnen bieden voor overleden kinderen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Neem contact met ons om kennis te maken.

 Maak vrijblijvend kennis