“ Jongeren uitvaart ”

Jongeren uitvaart

Als uw zoon of dochter overlijdt, staat u als ouder/verzorger voor een enorme taak. Naast uw eigen verdriet heeft u ook te maken met het verdriet van uw gezin, vrienden en de rest van de familie. Jongeren denken over het algemeen niet na over hun eigen uitvaart. U weet dan niet wat de wensen zijn van uw zoon of dochter. Dat kan de uitvaart een stuk zwaarder maken.

Voorbespreking bij verwacht overlijden

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van te voren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil en kan zelf een aantal dingen (laten) regelen. Valé uitvaartzorg biedt de mogelijkheid om vooraf kennis te maken met jullie zoon of dochter en u als ouders. Zo kunnen we vooraf de wensen van uw kind duidelijk krijgen waardoor er na het overlijden minder door u geregeld hoeft te worden. Dit geeft u als ouders en als verdere gezinsleden rust. Het geeft ook rust aan het kind waar het om gaat.

Ieder kind is uniek, het afscheid van uw kind zal uniek zijn. Wij staan open voor alle wensen en ideeën en zullen proberen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. De wensen van u en uw kind staan centraal.

Social media

In een puber leven speelt social media tegenwoordig vaak een grote rol. Ze hebben vaak veel contacten waar de ouders geen weet van hebben. Het nieuws van het overlijden kan u soms dan ook “inhalen”; het gaat sneller over het internet dan dat u het als ouders aan de rest van de familie kunt vertellen. Maar het kan ook een juiste manier van bekendmaking zijn door deze contacten te gebruiken en in te zetten. Wij helpen u hier graag bij.

 Neem contact op

 

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / kinderuitvaart / Jongeren uitvaart

Nieuwsberichten

16-08
2018

Stille levens - Kenniscentrum Babysterfte

Sinds kort is er een heel mooi platform opgezet dat ouders helpt bij babysterfte. Stille Levens is er voor jou. Om je informatie en steun te geven. Omdat zij je begrijpen, vanuit hun eigen ervaringen. Maar ook vanuit jarenlange ervaring in de geboortezorg. Als je noodgedwongen afscheid hebt moeten nemen van je baby, zoek je naar een manier om te...

Lees meer...
09-07
2018

Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken.

Een afscheidsfotograaf op de begrafenis of bij de crematie, dat is toch niet echt het moment om mooie plaatjes te schieten??? Dit is een veel voorkomende gedachte die wij graag willen weerleggen… Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken. Vaak is het een hele emotionele gebeurtenis die vaak door mensen in...

Lees meer...