“ Jongeren uitvaart ”

Jongeren uitvaart

Je wordt wakker in een nachtmerrie, een echte nachtmerrie. Te horen krijgen dat je grote kleine vent of mooie dochter maar toch nog kleine meisje komt te overlijden. De schok is niet te bevatten. Er gaat van alles door je hoofd. In dit geval is het om te weten dat wij als ervaringsdeskundigen naast jullie komen staan. Een voorgesprek kan heel fijn zijn om dat jongeren vaak heel duidelijk weten wat ze willen. Al is dit een onderwerp waarmee zijn doorgaan niet bezig zijn. Als het gesprek eenmaal op gang is komen er vanzelf allerlei plannen en wensen. Valé uitvaartzorg biedt die mogelijkheid om vooraf kennis te maken met jullie zoon of dochter en u als ouders. Dit geeft jullie als ouders en als verdere gezinsleden rust. Het geeft ook rust aan het kind waar het om gaat.

 

Voorbespreking bij verwacht overlijden

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van te voren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil en kan zelf een aantal dingen (laten) regelen. Valé uitvaartzorg biedt de mogelijkheid om vooraf kennis te maken met jullie zoon of dochter en u als ouders. Zo kunnen we vooraf de wensen van uw kind duidelijk krijgen waardoor er na het overlijden minder door u geregeld hoeft te worden. Dit geeft u als ouders en als verdere gezinsleden rust. Het geeft ook rust aan het kind waar het om gaat.

Ieder kind is uniek, het afscheid van uw kind zal uniek zijn. Wij staan open voor alle wensen en ideeën en zullen proberen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. De wensen van u en uw kind staan centraal.

Social Media

In een jong leven speelt social media een grote rol. Ze hebben vaak veel contacten waar ouders geen weet van hebben. We kunnen deze hedendaagse media in positieve zin gebruiken. Wel moeten we voorkomen dat nieuws wat zich in de verkeerde zin van het woord zal verspreiden, hierin kunnen wij ondersteuning bieden.

Afscheid vrienden

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

 

 

Sterrenkindjes

Maak kennis met Valé

“Dit werk is een roeping en wij doen dit vol overgave”

Het team van Valé kinder uitvaartzorg staat voor u klaar om u te ontzorgen. Wij zijn een team van uitvaartondernemers dat de handen ineen heeft geslagen om een echt passend afscheid te kunnen bieden voor overleden kinderen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Neem contact met ons om kennis te maken.

 Maak vrijblijvend kennis