Kinderuitvaart - baby met vleugels

Bij het betreden van deze pagina, komt u mogelijk voor het zwaarste moment in uw leven te staan; het regelen van een kinderuitvaart na het overlijden van uw dierbare kind. Bij Valé Uitvaartzorg erkennen we de intensiteit van deze moeilijke periode en zijn we toegewijd om u te ondersteunen met de grootste zorg, betrokkenheid en respect.

Passend afscheid nemen wanneer uw kind komt te overlijden

Ieder afscheid nemen is uniek, vooral als het aankomt op het verlies van een kind. Een passend afscheid is cruciaal en biedt een fundament voor de verwerking. De uitvaartverzorging die wij bieden, is gericht op het vervullen van jullie verwachtingen, met alle ruimte voor persoonlijke invulling.

Direct regelen van een kinderuitvaart

Direct regelen van een kinderuitvaart

Wanneer de wereld stil lijkt te staan bij het overlijden van uw kindje, staan wij klaar om stap voor stap de kinderuitvaart te regelen die zoveel mogelijk recht doet aan het leven van uw zoon of dochter. We bieden jullie houvast tijdens deze verdrietige tijd en verzorgen een liefdevol afscheid dat voelt als een warme omarming. Afscheid van je kind kan maar één keer goed gedaan worden, daarom nemen we altijd de tijd om dit voor jou te regelen.

Kennismaken met ons team voor de uitvaart van uw kind

Maak kennis met Linda, Erwin en Ronald; ons team van empathische uitvaartverzorgers die uit eigen ervaring spreken. Hun betrokkenheid bij het begeleiden van kinderuitvaarten is diepgeworteld en zij staan klaar om u troostend en professioneel te ondersteunen.

Tiener aan het luisteren naar muziek
Jong volwassene haalt herinneringen op

Kinderbegrafenis of kindercrematie

Kinderbegrafenis of kindercrematie

De keuze tussen een kinderbegrafenis of kindercrematie is persoonlijk. We bespreken samen de verschillende mogelijkheden en staan open voor alle wensen om ervoor te zorgen dat de dienst past bij wat jullie goed voelt.

Bekijk ervaringen en herinneringen van anderen

We nodigen u uit om ervaringen en herinneringen van anderen te bekijken. Deze waardevolle momenten bieden misschien troost en kunnen helpen bij het vinden van de eigen manier van afscheid nemen die bij jullie past.

Valé Uitvaartzorg onderscheidt zich door deze momenten niet alleen te verzorgen, maar ze samen met u te creëren, zodat iedere uitvaart zo uniek en persoonlijk mogelijk is, vol liefdevolle herinneringen aan uw kind. In Friesland en daarbuiten staan wij voor u klaar om deze moeilijke proces met zorg, liefde en professionaliteit te begeleiden. Samen bekijken we jullie verwachtingen en zorgen we voor mooie herinneringen.

Werkwijze

Leer meer over onze werkwijze en bekijk ons stappenplan bij overlijden van een dierbare.

Kennis maken

Maak kennis met onze medewerkers. Onze uitvaartleiders hebben zelf ervaring met het verlies van een kind.

VALÉ UITVAARTZORG

Je bent sterk, ook al voelt het nu misschien niet zo.

Je bent sterk, ook al voelt het nu misschien niet zo.

Het is oké om je verdriet te voelen, om boos te zijn, om je verloren te voelen. En het is ook oké als je dat allemaal tegelijkertijd voelt. Wij zijn er om naar je te luisteren en je te steunen.