“ Begrafenis of crematie voor kinderen ”

Kinderuitvaart in Zaandam

 
Kinderuitvaart in zaandam

Kinderuitvaart in zaandam

Een uitvaart echt gericht op het kind

Geen enkele ouder hoopt ooit dat het te maken krijgt met een kinderuitvaart. Het overlijden van een kind hoe oud dan ook is het ergste dat een ouder kan overkomen. Wij van Valé kinderuitvaartzorg weten als geen ander hoe belangrijk een goed afscheid is en kunnen u helpen bij het verwerken van het verlies en nemen het organiseren van begrafenis of crematie voor kinderen.

 
Kinderuitvaart

Aangepast rouwvervoer

Omdat een traditionelele rouwauto niet past bij een kinderuitvaart

Wij maken gebruik van een speciaal rouwvervoer voor kinderen. Wij hebben vele mogelijkheden bijvoorbeeld een aangepaste Fiat 500 of paard en wagen.

 
Kinderuitvaart

Wateropbaring bij sterrenkindjes

Uw kindje blijft prachtig om te zien

Het lijfje van een baby is zo ontzettend kwetsbaar dat de conditie zeer snel achteruit gaat mits niet op de juiste wijze behandeld. Wij maken gebruik van de water opbaring methode. Hierdoor zal Uw kindje ook tijdens uitvaart prachtig zijn om te zien.

 
Kinderuitvaart

Uitvaart locaties in zaandam

Crematorium en uitvaartcentrum Zaanstad

In Zaandam zijn twee uitvaartcentra aanwezig. Naast de algemene begraafplaats in Zaandam ligt het Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad. Dit ruime uitvaartcentrum heeft meerdere ruimtes zodat de ruimte goed afgestemd kan worden op het aantal gasten. Naast de begraafplaats is er ook een strooiveld.

Yarden afscheidshuis

In het afscheidshuis Yarden kunt u afscheid nemen van uw dierbare. Het is mogelijk de overledene hier op te baren en een sleutel te ontvangen van deze ruimte. Zo kunt u altijd en in alle rust afscheid nemen. Ook wanneer u niet bij Yarden verzekerd bent kan er gebruik gemaakt worden van het uitvaartcentrum
Adres afscheidshuis Yarden:

 
Begrafenis voor kinderen zaandam

Neem contact met ons op

Wij werken met alle verzekeraars

U kunt altijd een informatie aanvragen voor een kinderuitvaart in Zaandam. Wij zullen contact met u opnemen om wensen door te spreken en u te adviseren over de mogelijkheden.

 

 Neem contact op

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in zaandam