Kinderuitvaart in Weesp

Erwin en Wendy Livestro vormen samen Valé uitvaartzorg waar liefde, respect, begrip en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Kinderuitvaart in Weesp

Een uitvaart echt gericht op het kind.

 

Geen enkele ouder hoopt ooit dat het te maken krijgt met een kinderuitvaart. Het overlijden van een kind hoe oud dan ook is het ergste dat een ouder kan overkomen. Wij van Valé kinderuitvaartzorg weten als geen ander hoe belangrijk een goed afscheid is en kunnen u helpen bij het verwerken van het verlies en nemen het organiseren van begrafenis of crematie voor kinderen.

Aangepast rouwvervoer

Omdat een traditionele rouwauto niet past bij een kinderuitvaart.

Wij maken gebruik van speciaal rouwvervoer voor kinderen. Wij hebben vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een aangepaste Fiat 500 of paard en wagen.

Wateropbaring bij sterrenkindjes

Uw kindje blijft prachtig om te zien.

Het lijfje van een baby is zo ontzettend kwetsbaar dat de conditie zeer snel achteruit gaat mits niet op de juiste wijze behandeld. Wij maken gebruik van de water methode. Hierdoor zal uw kindje ook tijdens uitvaart prachtig zijn om te zien.

Locaties voor een kinderuitvaart in Weesp

Weesp kent een aantal locaties die zich goed lenen voor het houden van afscheidsbijeenkomsten, heeft u andere wensen? Laat het ons weten.

 

De Grote of Sint-Laurenskerk is een kerk aan de Kerkstraat/Nieuwstraat in het centrum van Weesp. Deze kerk is een geschikte locatie voor een uitvaart. In Weesp ligt de Algemene Begraafplaats Carspelhof op de Utrechtse weg 110. Deze begraafplaats is vernoemd naar de vroegere gemeente Weesperkarspel. Het uitvaartcentrum van Myosotos ligt op de begraafplaats. Er is een aula welke ook geschikt voor condoleances.

 

De begraafplaats Landscroon aan de Korte Muiderweg te Weesp. Deze begraafplaats stamt uit 1829. Er is een algemeen en een katholiek deel.

 

Uiteraard is er van alles mogelijk, heeft u of uw kind zelf wensen voor een locatie, laat het ons weten.

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven