Kinderuitvaart in Muiden

Erwin en Wendy Livestro vormen samen Valé uitvaartzorg waar liefde, respect, begrip en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Kinderuitvaart in Muiden

“Mijn passie ligt bij het liefdevol begeleiden in één van de meest emotionele gebeurtenissen in ons leven.” – Gertrude Verheul

 

In mijn eigen leven heb ik door het verlies van mijn partner en mijn moeder zelf ondervonden welke meerwaarde een uitvaart zou moeten hebben.

 

Het is precies daarom dat ik de keuze heb gemaakt om mijn diensten aan te bieden aan anderen zodat ik u kan bijstaan bij het afscheid van uw geliefde of dierbaar iemand. U kunt mij dan ook dag en nacht bereiken voor vragen of een gesprek.

Elke uitvaart uniek en persoonlijk

Door samen het gesprek aan te gaan bekijken we welke aspecten belangrijk zijn tijdens de uitvaart en hoe hieraan vorm gegeven kan worden. Er zijn zoveel belangrijke details die het afscheid uniek kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, stoer of ingetogen. Uw voorkeuren worden verwerkt in de keuze voor bijvoorbeeld de bloemen of andere decoratie.

Uitvaart voor volwassene in Muiden

Valé kan u helpen met het verzorgen van een uitvaart voor volwassenen & ouderen. Een volwassene heeft een heel leven achter zich, en elk leven heeft een uniek verhaal. Wij vertalen dit verhaal naar de uitvaart. Lees meer over de mogelijkheden voor de uitvaart voor volwassenen.

Kinder uitvaart in Muiden

Voor ouders is er niets zo ingrijpend als het verlies van een zoon of dochter. Met een waardige uitvaart kunt u gepast afscheid nemen en wordt u tevens geholpen in het rouwproces. Er zijn vele unieke mogelijkheden voor in kinderuitvaart bij u in de regio. Lees meer over de mogelijkheden voor een uitvaart voor kinderen.

Baby uitvaart in Muiden

Vroeger was persoonlijk afscheid nemen na het overlijden van een (on)geboren baby helemaal niet vanzelfsprekend. Tegenwoordig weten we dat het juist beter is voor de rouwverwerking van zowel ouders, als ook broertjes en zusjes. Valé helpt u en eventueel broertjes en zusjes in het verwerken van het verlies. Door de keuze van unieke materialen kunt u de uitvaart geheel passen maken bij het kind. Ook bieden wij de mogelijkheid tot water opbaring, een unieke manier van opbaren waarbij het tedere kindje prachtig blijft om te zien. Lees meer over de mogelijkheden van een uitvaart voor baby’s

Uitvaartlocaties in Muiden

Diverse uitvaartlocaties

U kunt kiezen voor een uitvaart in Muiden maar ook voor een uitvaart in Amsterdam of andere regio. Samen met u kiezen we de meest geschikte locatie uit. Dit is afhankelijk van uw wensen en verwachte aantal gasten. Omdat u bij Valé zelf kunt kiezen hoe u de uitvaart wenst vorm te geven zijn er tal van mogelijkheden.

 

Het is uiteraard ook mogelijk af te wijken van de uitvaartcentra. Er zijn diverse locaties rondom Muiden en Amsterdam die geschikt zijn om afscheid te kunnen nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Diverse mogelijkheden

In Muiden staan 2 kerken naast elkaar, de Grote kerk en de H. Nicolaaskerk (de Katholieke kerk).
Hier worden veel uitvaartdiensten gehouden en vandaar uit loopt men door het oude stadje naar de Algemene Begraafplaats gelegen in het Muiderbos.

 

Vaak wordt er gebruik gemaakt van restaurant Gieling, een locatie vlakbij de begraafplaats en geschikt voor condoleance, koffietafel en goed verzorgde broodjes. In het voorjaar en de zomer kunt u gebruik maken van de mooie tuin.


Gratis parkeren is op 2 minuten loopafstand tegenover de begraafplaats.

Uitvaart voor kinderen bij Rouwcentrum Hess

Begraafplaatsen in Muiden

De gemeente Muiden bestaat uit het stadje Muiden en het dorp Muiderberg. Samen hebben de twee plaatsen vijf begraafplaatsen, waarvan maar liefst drie in Muiderberg. En twee daarvan zijn toch wel bijzonder. Allereerst de grootste Joodse Begraafplaats van Nederland, eigendom van de Amsterdamse Joodse Gemeente en als tweede de familiebegraafplaats waar veel Lutheranen uit Amsterdam werden begraven.

 

Daarnaast zijn er in Muiden en Muiderberg de volgende begraafplaatsen:

 

Gooise Meren Rooms-Katholieke Begraafplaats Muiden
Hervormde begraafplaats bij Kerk aan Zee Muiderberg

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven