Kinderuitvaart in Hoenderloo

Het regelen van een begrafenis voor een overleden kind is een taak die in eerste instantie onbegrijpelijk is voor de meeste mensen en hun familieleden. Iedereen die rouwt om het verlies van een kind kan hiervan getuigen: er is geen manier van leven die zo verdrietig of pijnlijk is als die van een moeder die haar kind heeft verloren.

Kinderuitvaart in Hoenderloo

Of het verlies nu plotseling kwam of na een langdurige ziekte, het regelen van een uitvaart voor een kind in Hoenderloo kan een uitdagende beproeving zijn om over na te denken. Bij Valé uitvaartzorg doen we ons uiterste best om een vriendelijk en respectvol afscheid te bieden dat het kind verdient. Het is voor ons een eer om te helpen op welke manier we kunnen, zodat de uitvaart een blijvende herinnering wordt.

Na het overlijden van een kind komt onvermijdelijk de vraag op: wat nu? Wij helpen je graag met antwoorden op deze vraag. Het afscheid van kinderen moet persoonlijk zijn en er moet een vorm van herkenning zijn. Elk afscheid is uniek en iedereen betuigt op zijn eigen manier zijn medeleven met een kind.

Wij kunnen je bijstaan in deze tijd en je helpen bij de keuzes die je moet maken voor de uitvaart. Onze uitvaartverzorgers  staan klaar om je door deze moeilijke periode heen te helpen en de uitvaart voor je te regelen.

Kinderuitvaart regelen

Ben je op zoek naar hulp voor ede uitvaart van je kind in Apeldoorn, dan helpen onze uitvaartverzorgers je graag verder. Zij hebben ruime ervaring op dit gebied waardoor zij snel de hulp kunnen bieden die je nodig hebt.

Kinderuitvaart in Apeldoorn voorbespreken met onze uitvaartleider

Een kinderuitvaart voorbespreken

Als een kind chronisch ziek is, kunnen we vooraf bepaalde onderdelen van de uitvaart bespreken. Als de prognose van het overlijden van het kind nabij is, kunnen wij de details verder uitwerken. Bespreek de wensen van je kind als het oud genoeg is om zelf zijn of haar wensen kenbaar te maken. Wij kunnen al je vragen beantwoorden, je van aanvullende informatie voorzien en je door de gehele uitvaart begeleiden. Deze voorbereidende stap zorgt ervoor dat de uitvaart kan worden geregeld zoals jij dat wil.

De uitvaart van je kind

Na het verlies van een kind ervaren veel mensen een periode die onwerkelijk of scherp is. Hoe individuen hun weg vinden om door deze periode te komen, is voor iedereen anders. Het verliezen van een kind betekent niet alleen dat jouw rouwproces begint, maar ook dat je veel voorbereidingen moet treffen. Zoals de rouwkaart, de samenstelling van de uitvaartdienst of de locatie van de opbaring en de uitvaart. Bij Valé uitvaartzorg helpen we mensen in de omgeving van Apeldoorn bij het plannen van uitvaartdiensten voor kinderen. Wij staan dag en nacht voor je klaar met een open oor voor jouw gedachten.

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven