Kinderuitvaart in 't Harde

Het verwerken van de dood van een dierbare is bijna niet te dragen, maar het verlies van een kind is ondraaglijk. Wij helpen je door en tijdens de uitvaart van jouw kind in 't Harde.

Kinderuitvaart in 't Harde

Het regelen van de uitvaart van een jong kind in 't Harde kan emotioneel een lastige zijn. Iets zo verschrikkelijk als een plotselinge dood van een kind is een van de meest verwoestende levensgebeurtenissen die elke ouder kan doormaken. Iedereen die ooit zo'n overlijden heeft meegemaakt, begrijpt hoe zwaar het is.

Het regelen van een begrafenis voor een kind is niet iets dat een gezin zou moeten doormaken. Bij uitvaartzorg Valé doen we er alles aan om van de uitvaart van jouw kind een blijvende herinnering te maken. We zijn vereerd dat we de kinderen een persoonlijke en gedenkwaardige uitvaart mogen geven. Een afscheidsdienst die voor blijvende herinneringen zorgt.

Nu moet je nadenken over wat je moet doen nu jouw kind is overleden, zoveel gedachten en zoveel regelwerk. We helpen je graag verder in deze moeilijke tijd. De uitvaart van een kind moet intiem zijn, op een manier waarop je ze het beste kunt herinneren. Iedereen is uniek in de manier waarop hij of zij afscheid neemt. Sommigen nemen afscheid in gedachte, anderen met een knuffel, allemaal op hun eigen manier. Wij kunnen je helpen bij het regelen van de uitvaart van jouw kind en begeleiden je bij het rouwproces. Onze medeweerkers begrijpen wat je doormaakt, omdat ze zelf ook dit verlies hebben meegemaakt. Samen regelen we een passende uitvaart voor jouw kind.

Kinderuitvaart regelen

Wij bieden in geval van het overlijden van kinderen gepersonaliseerde diensten aan bij de Valé uitvaartzorg. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het organiseren van kinderuitvaarten en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de uitvaart naar wens verloopt.

Kinderuitvaart in Apeldoorn voorbespreken met onze uitvaartleider

Een kinderuitvaart voorbespreken

Als het ongeneeslijk kind ziek is en de kans groot is dat hij of zij binnenkort komt te overlijden, dan is het mogelijk om vooraf alvast de uitvaart te bespreken. Eventuele details kunnen wij dan verzorgen na het overlijden van jouw zoon of dochter. De leeftijd en persoonlijkheid van jouw kind kunnen van invloed zijn op wat er voor de uitvaart moet gebeuren. Hij of zij kan immers ook bepaalde wensen hebben met betrekking tot de uitvaart. We kunnen over zorgen praten en alles goed doornemen om tot een passend afscheid te komen.

De uitvaart van je kind

De naweeën van de dood van een kind wordt door mensen vaak omschreven als surrealistisch of scherp. De manier waarop de individuele reacties van mensen op deze kwesties verschillen per persoon. Na het overlijden komen er veel zaken op je af, die je zult moeten regelen. Denk aan de locatie van opbaring, de locatie van de uitvaart of het ontwerp van de rouwkaarten. Bij ons kun je terecht voor hulp bij het regelen van uitvaarten voor kinderen en jongeren. Aarzel niet om ons op te bellen, dat kan dag en nacht.

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven