Kinderuitvaart in Heerde

Het verlies van een geliefde is moeilijk te bevatten en pijnlijk, maar de dood van een kind is een verschrikkelijk scenario. Wij ondersteunen jou en jouw gezin tijdens en gedurende de uitvaart van jullie kind in Heerde.

Kinderuitvaart in Heerde

Het voorbereiden van de uitvaart in Heerde van een kind kan emotioneel aangrijpend zijn. De plotselinge dood van een kind is een van de ergste dingen die een ouder kan overkomen. Iedereen die zo'n tragedie heeft meegemaakt, begrijpt hoe aangrijpend het is. De dood van een kind is een vreselijke ervaring.

Het regelen van een uitvaart voor een kind is iets dat geen enkele familie zou moeten meemaken. Bij Valé uitvaartzorg gaan we er alles aan doen om de uitvaart van jouw kind tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. We zijn er trots op dat we de kinderen op een bijzondere en gedenkwaardige manier kunnen herdenken. Een persoonlijke en unieke uitvaart die zorgt voor blijvende herinneringen.

Je vraagt jezelf misschien af wat je moet doen nu jouw kind is overleden. Wij helpen je graag verder. De uitvaart van een kind moet intiem zijn, met de mogelijkheid om ze te eren zoals je ze het beste kunt herinneren. Iedereen is uniek in de manier waarop ze afscheid nemen. Sommigen nemen afscheid met meerdere woorden, anderen met een knuffel, allemaal op hun eigen manier. Wij kunnen de uitvaart van jouw kind samenstellen en jou begeleiden bij het verlies van het kind. Onze uitvaartverzorgers werken vanuit eigen ervaringen. Samen plannen we een dienst die jouw kind eert.

Kinderuitvaart regelen

Bij Valé uitvaartzorg bieden we een oplossing op maat voor kinderuitvaarten. Onze ervaren uitvaartverzorgers kunnen je helpen met alles wat je nodig hebt.

Kinderuitvaart in Apeldoorn voorbespreken met onze uitvaartleider

Een kinderuitvaart voorbespreken

Soms, als een kind ernstig ziek is, bespreken we zijn overlijden van tevoren. Als je te horen krijgt dat je kind binnenkort komt te overlijden, dan kun je vooraf met ons de formaliteiten van de uitvaart bespreken. De leeftijd van jouw kind kan invloed hebben op de aanstaande uitvaart. Hij of zij kan immers ook wensen hebben met betrekking tot de uitvaart. We kunnen eventuele zorgen bespreken en de diensten in detail doornemen. Dit zorgt voor een passend afscheid, wat eer doet aan jouw kind.

De uitvaart van je kind

De dagen na het overlijden van een kind wordt door anderen als surrealistisch of scherp bestempeld. De manier waarop dit effect uniek is voor elk individu, wordt gesymboliseerd door de omstandigheden na de dood. Na het overlijden komen er veel dingen op je af, terwijl je ook nog eens veel moet organiseren. Denk aan de rouwkaart, de samenstelling van de kinderuitvaart of de locatie van opbaring. Wij bieden je daarbij hulp. Wij helpen bij het regelen van uitvaarten voor kinderen en jongeren. Aarzel niet om op elk moment, dag of nacht, om hulp te vragen. We zullen er zijn om aan jullie behoeften te voldoen.

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven