Kinderuitvaart in Hattem

Een plotseling verlies van een dierbare is zwaar om te dragen, maar het verlies van uw kind is een buitengewoon ingrijpend verlies. Wij helpen je graag bij het organiseren van de uitvaart van jouw zoon of dochter in Hattem.

Kinderuitvaart in Hattem

De voorbereiding van een kinderuitvaart in Hattem is een enorm uitdagende taak. Het verlies van een kind is een van de meest pijnlijke gebeurtenissen waarmee een ouder wordt geconfronteerd. Iedereen die zelf een kind heeft verloren begrijpt volledig de pijn die het veroorzaakt. Omgaan met het verlies van een dierbare is hartverscheurend en emotioneel moeilijk, maar de dood van een kind is een vreselijke ervaring.

Het regelen van een uitvaart voor een kind is iets dat geen enkele familie ooit wil doen. Bij Valè uitvaartzorg in Hattem doen we ons best om van de afscheidsdienst van jouw kinderen een blijvende herinnering te maken. We doen graag alles wat nodig is om een onvergetelijk afscheid voor jouw kind te organiseren. Een persoonlijk afscheid waar je nog jaren kracht uit kunt putten.

Nadat je kind is overleden, vraag je jezelf waarschijnlijk af wat je moet regelen. Wij helpen je hier graag bij. Uitvaarten voor kinderen moeten persoonlijk zijn, een persoonlijke uitvaart waarbij de familie het kind kan erkennen zoals het verdient. Iedereen neemt afscheid van een kind op zijn eigen manier, en iedereen prijst de herinnering aan een dierbare op zijn of haar uitvaart. Wij ondersteunen je graag bij het regelen van de uitvaart van jouw kind, maar ook bij professionele rouwbegeleiding.

Kinderuitvaart regelen

Valé uitvaartzorg helpt in Hattem onder meer bij het verzorgen van kinderuitvaarten. De medewerkers van Valé hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen met al jouw wensen.

Kinderuitvaart in Apeldoorn voorbespreken met onze uitvaartleider

Een kinderuitvaart voorbespreken

Soms, als een kind terminaal ziek is, is het mogelijk dat één van onze uitvaartleiders met de familie van het kind een (deel) van de uitvaart alvast samenstelt. Zodra bekend is dat jouw kind binnen afzienbare tijd zal overlijden, dan gaan we, als er kritieke zaken zijn, vooraf graag in gesprek met de familie. De leeftijd van het kind kan de vormgeving van de uitvaart beinvloeden, zo kan hij of zij ook uitvaartwensen hebben. Voorafgaand aan de uitvaart kunnen we met jou de details doornemen en eventuele vragen beantwoorden. Zo kunnen we een passend eerbetoon brengen aan het kind.

De uitvaart van je kind

Wanneer een kind is heengegaan, lijken de dagen vaak ongemakkelijk, zeker met het aanhoudende verdriet dat gevoeld wordt. Iedereen ervaart dit verlies anders, vaak wordt het omschreven als iets onwerkelijks. Dientengevolge zijn er een hoop dingen die onmiddellijk na het overlijden van een kind moeten worden geregeld. Denk aan de rouwkaart, het ontwerp van de overlijdensadvertentie of de locatie van de uitvaart. Bij Valé doen we er alles aan om je te helpen bij het plannen van de uitvaart. We zijn hier tot 24/7 en begrijpen ook jouw wensen.

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven