Kinderuitvaart in Harderwijk

De plotselinge dood van een naast familielid kan enorm moeilijk en pijnlijk zijn, maar de plotselinge dood van een kind is over het algemeen een traumatische ervaring. Valé hoopt wil jou in Harderwijk helpen bij het organiseren van een uitvaart voor een kind.

Kinderuitvaart in Harderwijk

Het voorbereiden van de uitvaart van een kind in Harderwijk is een ingrijpende onderneming. Het overlijden van een kind is een van de meest wrede dingen die een ouder kan overkomen. Iedereen die dit al eerder heeft meegemaakt, begrijpt precies de pijn die het veroorzaakt. Omgaan met de dood van een dierbare is altijd moeilijk, maar de dood van een kind is een tragische ervaring.

Het plannen van een uitvaart voor een kind na een plotselinge dood of overlijden na ziekte is niet iets wat iemand wil meemaken. Bij Valé uitvaartzorg in Harderwijk doen we altijd ons best zodat de uitvaart een onvergetelijke herinnering blijft. We doen er graag alles aan om de uitvaart van je kind op een schilderachtige en onvergetelijke manier uit te voeren. Een blijvende herinnering waar je sterker van kunt worden door er in de toekomst kracht uit te putten.

Je vraagt jezelf misschien af wat je moet doen nadat je kind is komen te overlijden. Wij helpen daar graag bij. Uitvaarten voor kinderen dienen persoonlijk te zijn, een uitvaart waarbij de familie de gelegenheid heeft om het overleden kind te eren. Afscheid nemen van een kind is onvergetelijk en uniek voor elk persoon. Wij helpen je graag bij het plannen van de uitvaart van jou kind en dragen daarbij eveneens zorg voor de nodige rouwverwerking.

Kinderuitvaart regelen

Valé uitvaartzorg helpt families bij het organiseren van een betaalbare en discrete uitvaart voor kinderen. Onze uitvaartverzorgers hebben veel ervaring met het organiseren van uitvaarten voor kinderen en jongeren.

Kinderuitvaart in Apeldoorn voorbespreken met onze uitvaartleider

Een kinderuitvaart voorbespreken

Als een kind een bijzonder ernstige ziekte heeft, dan is het mogelijk de uitvaart (deels) vooraf te plannen. Je kan met ons overleggen of en op wat voor wijze de uitvaart vorm dient te krijgen. De leeftijd van je kind kan echter van invloed zijn op de uitvaart, hij of zij kan immers ook uitvaartwensen hebben. Wij beantwoorden al je vragen over de uitvaart van jouw kind en bespreken ook alles vooraf. Zo kunnen we een afscheid garanderen dat een passend eerbetoon is aan het korte leven van jouw kind. Het is goed voor hen, hun vrienden, familie en jou.

De uitvaart van je kind

De dagen na het overlijden van een kind worden vaak beschreven als onwerkelijk, doordringend of scherper. De manier waarop individuen dit ervaren, is uniek voor elke persoon. Na het overlijden komt er veel op je af en je dient veel dingen te regelen. Denk daarbij aan de plaats van opbaring, de locatie van de uitvaart en het vormgeven van de rouwkaart. Bij Valé organiseren we uitvaarten voor kinderen en jongeren. Na het verlies van een dierbare moet er tijd worden vrijgemaakt om te kunnen rouwen. Wij geven jou die tijd en kunnen je helpen de uitvaart naar wens te realiseren. Wij staan 24/7 voor je klaar, met een luisterend oor.

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven