Kinderuitvaart in Ede

Het verliezen van een familielid kan bijzonder pijnlijk zijn, maar het verlies van een kind is iets waar mensen vaak moeilijker mee om kunnen gaan. Hier bij Valé uitvaartzorg kunnen we jullie gezin ondersteunen in de aanloop naar en tijdens de uitvaart van een kind hier in Ede.

Kinderuitvaart in Ede

Het verliezen van een familielid kan bijzonder pijnlijk zijn, maar het verlies van een kind is iets waar mensen vaak moeilijker mee om kunnen gaan. Hier bij Valé uitvaartzorg kunnen we jullie gezin ondersteunen in de aanloop naar en tijdens de uitvaart van een kind hier in Ede. Iedereen die dit al eerder heeft meegemaakt, kent al het verdriet dat het veroorzaakt. Omgaan met de dood van een dierbare is altijd uitdagend en pijnlijk, maar de dood van een kind is enorm moeilijk.

Een uitvaart regelen voor een kind is iets wat geen enkele familie wil meemaken, of het kind nou onverwacht is komen te overlijden overlijden, of wanneer een kind overlijdt na een lang ziekbed. Bij Valé uitvaartzorg werken we altijd hard om ervoor te zorgen dat de kinderuitvaart in Ede een herinnering is die levendig blijft. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het afscheid een blijvende herinnering oplevert. Een blijvende herinnering waar je zeker van kunt putten te midden van de moeilijkheden van het leven.

Na het overlijden van uw kind helpen wij je zorgvuldig bij het plannen van de uitvaart. Gepersonaliseerde kinderuitvaarten zijn waar we in zijn gespecialisseerd, omdat ze de dierbaren van het overleden kind in staat stellen om de dienst te herkennen en eraan deel te nemen. Een uitvaart van een kind is een bijzonder droevige gebeurtenis en iedereen kan op een unieke manier afscheid nemen. We helpen je graag bij de uitvaart van je kind en helpen bij de rouwverwerking. Onze uitvaartleiders kunnen een uitvaart regelen die eer doet aan je kind.

Kinderuitvaart regelen

De uitvaartverzorgers van Valle’s uitvaartzorg staan voor je klaar om jullie wensen te bespreken, of je nu een kinderuitvaart in of nabij Ede wilt laten verzorgen. Onze uitvaartverzorgers hebben jarenlange ervaring op dit gebied en weten uit eigen ervaring wat je op dit moment doormaakt.

Kinderuitvaart in Apeldoorn voorbespreken met onze uitvaartleider

Een kinderuitvaart voorbespreken

Als een kind ernstig ziek is, dan kun je de uitvaart alvast vooruit plannen. Als het duidelijk is dat de ziekte van een kind binnen afzienbare tijd zal leiden tot de dood, kunnen we je vantevoren helpen bij het organiseren van de uitvaart. De leeftijd van je kind kan echter van invloed zijn op het samenstellen van de uitvaart. Misschien heeft je zoon of dochter zelf ook wensen rondom de uitvaart. Wij kunnen jullie vragen beantwoorden en de uitvaart bespreken voordat deze plaatsvindt en deze de vorm geven die je zoon of dochter voor ogen heeft gehad.

De uitvaart van je kind

De dagen na het overlijden van een kind worden vaak beschreven met woorden als onwerkelijk of scherp. De manier waarop individuen dit gevoel ervaren, is voor ieder mens uniek. Na de dood komen er veel dingen op je af, en je moet voor veel dingen zorgen. Denk aan de rouwkaart, het organiseren van de uitvaardienst of de plek waar je zoon of dochter zal worden opgebaard. Bij Valé helpen we bij het plannen van uitvaarten voor kinderen en jongeren. De dood van een kind heeft grote invloed op het leven van de mensen om hem heen. Een ramp die nooit zou moeten hebben plaatsgevonden, het had niet zo mogen zijn. Wij staan 24/7 voor je klaar met een luisterend oor.

 

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven