Kinderuitvaart in Broek in Waterland

Erwin en Wendy Livestro vormen samen Valé uitvaartzorg waar liefde, respect, begrip en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Kinderuitvaart in Broek in Waterland

Elke uitvaart uniek en persoonlijk

Door samen het gesprek aan te gaan bekijken we welke aspecten belangrijk zijn tijdens de uitvaart en hoe hieraan vorm gegeven kan worden. Er zijn zoveel belangrijke details die het afscheid uniek kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, stoer of ingetogen. Uw voorkeuren worden verwerkt in de keuze voor bijvoorbeeld de bloemen of andere decoratie.

Uitvaart laten verzorgen

Valé kan u helpen met het verzorgen van een uitvaart voor volwassenen en kinderen. Samen met gaan we bekijken op welke wijze we de uitvaart het beste vorm kunnen geven. Wij gaan vervolgens achter de schermen aan het werk om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Het is belangrijk dat u de ruimte krijgt om afscheid te nemen en het verdriet te verwerken.

Begrafenis of crematie

Het is uiteraard geheel aan u om aan te geven of er de voorkeur is voor een begrafenis of een crematie in Broek in Waterland. Ongeacht uw keuze zal Valé u bijstaan en de uitvaartverzorging voor u uit handen nemen.

Uitvaartlocaties in Broek in waterland

Twee locaties

Broek in Waterland kent twee locaties die zich goed lenen voor het houden van grotere afscheidsbijeenkomsten. Indien u andere wensen heeft denken wij graag met u mee.

Kerk en begraafplaats

De kerk is het oudste gebouw in het prachtige Broek in Waterland. Een mooie locatie voor een persoonlijk en passend afscheid van uw dierbare.

 

De kerk biedt ruimte aan ongeveer 250 -300 personen. Het is ook mogelijk om na de gang naar de begraafplaats de ruimte te gebruiken voor een condoleance. De begraafplaats bevindt zich op loopafstand van de kerk.

Uitvaart voor kinderen bij Rouwcentrum Hess

Broekerhuis

Het stijlvolle Broekerhuis is een unieke locatie voor een uitvaartbijeenkomst en biedt plaats aan ongeveer 100 personen. De begraafplaats bevindt zich op loopafstand.

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven