Kinderuitvaart in Bennekom

Het is verschrikkelijk om een dierbare te verliezen, maar het kan vooral moeilijk zijn om een kind te verliezen. Hier bij Valé uitvaartzorg bieden we graag hulp bij het plannen van kinderuitvaarten in Bennekom.

Kinderuitvaart in Bennekom

Het organiseren van een uitvaart voor een minderjarige in Bennekom is een flinke klus. Bij het (onverwachte) overlijden van een kind gaat het om de meest wrede situatie die een ouder kan overkomen. Iedereen die dit ooit eerder heeft meegemaakt begrijpt hoeveel verdriet het veroorzaakt. Omgaan met de dood van een dierbare is op zich al een vreselijke ervaring, maar het verlies van een kind brengt extra verdriet met zich mee.

Uitvaarten zijn doorgaans vrij eenvoudig te organiseren, maar er een voor je eigen kind regelen is het laatste wat je wil doen. Bij Valé uitvaartzorg proberen we altijd van de kinderuitvaart in Bennekom een blijvende herinnering te maken. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je op een onvergetelijke manier afscheid kunt nemen van je kind. Een blijvende herinnering die je kracht kan geven terwijl je verder gaat.

Je vraagt jezelf misschien af wat je moet doen nadat je kind is overleden. Wij helpen je daar graag bij. Kinderuitvaarten moeten geïndividualiseerd zijn, een uitvaart waarbij de nabestaanden de nagedachtenis van het overleden kind kunnen eren. Een uitvaart van een dierbaar familielid is een unieke gebeurtenis die iedereen op zijn eigen manier ervaart. We plannen de uitvaart van je dierbare kind en zorgen ervoor dat alle noodzakelijke steun wordt gegeven in deze moeilijke tijd. Onze uitvaartverzorgers staan voor je klaar in deze moeilijke tijd. Wij kunnen een uitvaart regelen die jouw kind eert.

Kinderuitvaart regelen

De uitvaartverzorgers van Valé uitvaartzorg kunnen je gedegen advies geven bij het regelen van een uitvaart voor een kind in de omgeving van Beekbergen. Onze uitvaartverzorgers hebben jarenlange ervaring en weten uit eigen ervaring wat je nu doormaakt.

Kinderuitvaart in Apeldoorn voorbespreken met onze uitvaartleider

Een kinderuitvaart voorbespreken

Als een kind ernstig ziek is, kunnen we onszelf alvast voorbereiden op de uitvaart en alvast belangrijke onderdelen inplannen. Komt je kind binnenkort te overlijden? Dan is het verstandig alles te bespreken zodat we stapsgewijs de uitvaart kunnen plannen. De leeftijd van je kind kan van invloed zijn op de uitvaart. Zo kunnen de ideeën je kind bespreken en deze in de uitvaart verwerken. Deze stap zorgt ervoor dat we een afscheid kunnen hebben dat perfect past bij het korte leven van je kind. Het verwerken van de uitvaartwensen van het kind blijkt vaak een goede keuze voor zijn familie, kennissen en vrienden.

De uitvaart van je kind

De dagen na het overlijden van een dierbare worden vaak omschreven als surrealistisch of scherp. De manier waarop mensen dit ervaren is voor iedereen uniek. Na de dood komen er veel dingen op je af, waardoor je veel moet regelen in een korte tijd. Denk daarbij aan het opstellen van het overlijdensbericht, de rouwkaart of de plaats waar je kind wordt opgebaard. Bij Valé hebben we een speciaal programma gewijd aan het verzorgen van uitvaarten van kinderen. Een gemiste toekomst, wat eigenlijk de bedoeling niet geweest kan zijn. We zijn er voor je, de klok rond, met een ontvankelijk oor voor al je wensen.

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven