Kinderuitvaart in Beekbergen

Het plotselinge verlies van een dierbare is een pijnlijke gebeurtenis, maar het overlijden van een kind is wellicht nog triester. Bij Valé helpen wij je graag een handje bij het organiseren van de uitvaart van je kind in Beekbergen.

Kinderuitvaart in Beekbergen

Het voorbereiden van een uitvaart voor een overleden kind in Beekbergen is een enorme onderneming. De plotselinge dood van een kind is de ergste tragedie die een ouder kan meemaken. Iedereen die dit eerder heeft meegemaakt, kent de schok die het veroorzaakt binnen de familie. Omgaan met de emotionele impact van de dood van een kind is hartverscheurend en zwaar, een kind verliezen is verschrikkelijk.

Of een overlijden nu plotseling is of het gevolg is van een langdurige ziekte, het regelen van een uitvaart voor een kind is iets waar geen enkele familie aan wil denken. Bij Valé uitvaartzorg zorgen we er altijd voor dat de uitvaart van je kind in Beekbergen voor iedereen blijvende herinneringen biedt. We doen graag al het mogelijke om ervoor te zorgen dat je op een rustige en gedenkwaardige manier afscheid kunt nemen van je kind. Een blijvende herinnering die je kracht zal geven in de toekomst.

Je zal jezelf waarschijnlijk afvragen wat je kan doen nu je kind is overleden. Wij helpen je graag bij het plannen en personaliseren van de uitvaart. Kinderuitvaarten moeten van henzelf zijn, ze moeten daarin te herkennen zijn; zo kunnen we de herinneringen aan het kind levend houden. Onze uitvaartverzorgers zijn er om je te helpen bij het plannen van een uitvaartdienst en om het leven van je kind te vieren. We zijn hier om uitvaartdiensten te organiseren en je te helpen met de het verwerken van het verlies. Onze uitvaartleiders kunnen je van dienst zijn in deze droevige tijd. Wij kunnen een uitvaart regelen die recht doet aan het leven van je kind.

Kinderuitvaart regelen

Ons team kan je helpen met alles wat te maken heeft met het regelen van uitvaarten voor kinderen in Beekbergen. Onze uitvaartverzorgers kunnen putten uit eigen ervaringen en begrijpen precies wat jij nu meemaakt.

Kinderuitvaart in Apeldoorn voorbespreken met onze uitvaartleider

Een kinderuitvaart voorbespreken

Wanneer een kind ernstig ziek is, kunnen wij vooraf de uitvaart met je doornemen. Als je van tevoren wilt praten over de uitvaart van je kind, dan helpen we je daar graag mee. De leeftijd van je kind kan van invloed zijn op welke uitvaart we voor hem of haar plannen. Als uw kind ziek is of specifieke wensen heeft, kunnen wij dit meenemen tijdens het organiseren van de uitvaart. We willen een afscheid bieden dat het korte leven van je kind echt eert.

De uitvaart van je kind

De dagen na het verlies van een kind worden soms omschreven met woorden als extra scherp of juist onwerkelijk. De manier waarop men met de dood van een kind omgaat, is voor elk individu uniek. Nadat een kind sterft, moet je veel regelen in korte tijd. Denk aan de rouwkaart voor de uitvaartplechtigheid of de plek waar je kind zal worden opgebaard. Ook daar helpen we je bij Valé graag mee. Daar zijn wij sterk in, uitvaarten verzorgen voor kinderen en jongeren.

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven