Kinderuitvaart in Amsterdam

Erwin en Wendy Livestro vormen samen Valé uitvaartzorg waar liefde, respect, begrip en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Kinderuitvaart in Amsterdam

“Mijn passie ligt bij het liefdevol begeleiden in één van de meest emotionele gebeurtenissen in ons leven.” – Gertrude Verheul, uitvaartverzorger

 

In mijn eigen leven heb ik door het verlies van mijn partner en mijn moeder zelf ondervonden welke meerwaarde een uitvaart zou moeten hebben.

 

Het is precies daarom dat ik de keuze heb gemaakt om mijn diensten aan te bieden aan anderen zodat ik u kan bijstaan bij het afscheid van uw geliefde of dierbaar iemand. U kunt mij dan ook dag en nacht bereiken voor vragen of een gesprek.

Elke uitvaart uniek en persoonlijk

Door samen het gesprek aan te gaan bekijken we welke aspecten belangrijk zijn tijdens de uitvaart en hoe hieraan vorm gegeven kan worden. Er zijn zoveel belangrijke details die het afscheid uniek kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, stoer of ingetogen. Uw voorkeuren worden verwerkt in de keuze voor bijvoorbeeld de bloemen of andere decoratie.

Uitvaart voor volwassenen

Valé kan u helpen met het verzorgen van een uitvaart voor volwassenen & ouderen. Een volwassene heeft een heel leven achter zich, en elk leven heeft een uniek verhaal. Wij vertalen dit verhaal naar de uitvaart. Lees meer over de mogelijkheden voor de uitvaart voor volwassenen.

Kinder uitvaart in Amsterdam

Voor ouders is er niets zo ingrijpend als het verlies van een zoon of dochter. Met een waardige uitvaart kunt u gepast afscheid nemen en wordt u tevens geholpen in het rouwproces. Er zijn vele unieke mogelijkheden voor in kinderuitvaart bij u in de regio. Lees meer over de mogelijkheden voor een uitvaart voor kinderen.

Baby uitvaart in Amsterdam

Vroeger was persoonlijk afscheid nemen na het overlijden van een (on)geboren baby helemaal niet vanzelfsprekend. Tegenwoordig weten we dat het juist beter is voor de rouwverwerking van zowel ouders, als ook broertjes en zusjes. Valé helpt u en eventueel broertjes en zusjes in het verwerken van het verlies. Door de keuze van unieke materialen kunt u de uitvaart geheel passen maken bij het kind. Ook bieden wij de mogelijkheid tot water opbaring, een unieke manier van opbaren waarbij het tedere kindje prachtig blijft om te zien. Lees meer over de mogelijkheden van een uitvaart voor baby’s

Uitvaartlocaties in Amsterdam

Een locatie naar wens

Amsterdam kent diverse uitvaartcentra en vele geschikte kerekn waar de uitvaart verzorgd kan worden. Samen met u kiezen we de meest geschikte locatie uit. Dit is afhankelijk van uw wensen & verwachte aantal gasten. Omdat u bij Valé zelf kunt kiezen hoe u de uitvaart wenst vorm te geven zijn er tal van mogelijkheden.

 

De Nieuwe Noorder Begraafplaats en Crematorium
De Nieuwe Ooster Begraafplaats en Crematorium
Begraafplaats Houtrijk en Polanen Zwanenburg
Uitvaartcentrum Zuid
Vredenhof Begraafplaats
Westgaarde Begraafplaats en Crematorium
Zorgvlied Begraafplaats
Uitvaartcentrum Watergraafsmeer
St Barbara Begraafplaats
Rooms-Katholieke Begraafplaats Buitenveldert


Naast de uitvaartcentra zijn er nog een aantal bijzondere locaties in Amsterdam waar het mogelijk is afscheid te nemen. Graag lichten wij deze locaties toe.


Wanneer er gekozen is voor een begrafenis in Amsterdam zullen we na de bijeenkomst in het uitvaartcentrum vertrekken richting de begraafplaats naar voorkeur.

Gemeenlandshuis Amsterdam

Het monumentale pand gelegen op de Diemerzeedijk is een bijzondere en mooie locatie voor een uitvaart in Amsterdam. Het pand heeft vanuit de aanwezige zalen prachtig zicht op het water.


Het Gemeenlandshuis Amsterdam kan tot ongeveer 100 gasten verwelkomen. Het is vanwege de ligging aan het water ook mogelijk te arriveren met een boot.

Uitvaart voor kinderen bij Rouwcentrum Hess

The colour kitchen langerlust in Amsterdam Zuidoost

Het in Amsterdam Zuidoost gelegen ‘The Colour Kitchen’ is een plek van rust binnen Amsterdam. Er zijn twee belangrijke ruimtes beschikbaar. De Kas gelegen in de tuin is een mooie en ruimtelijke plek waar u afscheid kan nemen. De kas biedt ruimte aan maximaal 80 gasten.

 

De Deel is de grootste ruimte waar tot 200 gasten verwelkomd kunnen worden. De ruimte heeft hoge plafonds een een moderne uitstraling. “The Colour Kitchen’ doet zijn naam eer aan met het grote assortiment lokale hapjes en drankjes die geserveerd kunnen worden.

Hortus botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus Amsterdam ligt midden in Amsterdam. Door de eigen tuin grachten en hoge bomen, waant u zich in een unieke omgeving.

 

Hortus Botanicus kenmerkt zich door het bijzonder vormgegeven gebouw met veel glas. Deze locatie is beschikbaar als locatie voor het nemen van afscheid. Dit is enkel alleen mogelijk buiten openingstijden.

Uitvaart voor kinderen bij Rouwcentrum Hess

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven