Kinderuitvaart in Abcoude

Het verwerken van de dood van een dierbare is bijna niet te dragen, maar het verlies van een kind is ondraaglijk. Wij helpen je door en tijdens de uitvaart van jouw kind in 't Harde.

Kinderuitvaart in Abcoude

Een uitvaart echt gericht op het kind

Geen enkele ouder hoopt ooit dat het te maken krijgt met een kinderuitvaart. Het overlijden van een kind hoe oud dan ook is het ergste dat een ouder kan overkomen. Wij van Valé kinderuitvaartzorg weten als geen ander hoe belangrijk een goed afscheid is en kunnen u helpen bij het verwerken van het verlies en nemen het organiseren van begrafenis of crematie voor kinderen.

Aangepast rouwvervoer

Omdat een traditionelele rouwauto niet past bij een kinderuitvaart.

Wij maken gebruik van een speciaal rouwvervoer voor kinderen. Wij hebben vele mogelijkheden bijvoorbeeld een aangepaste Fiat 500 of paard en wagen.

Wateropbaring bij sterrenkindjes

Je kindje blijft prachtig om te zien

Het lijfje van een baby is zo ontzettend kwetsbaar dat de conditie zeer snel achteruit gaat mits niet op de juiste wijze behandeld. Wij maken gebruik van de water methode. Hierdoor zal uw kindje ook tijdens uitvaart prachtig zijn om te zien.

Uitvaartlocaties in Abcoude

Vrij om te kiezen voor een locatie

U kunt kiezen voor een uitvaart in Abcoude maar ook voor een uitvaart in Amsterdam of andere regio. Samen met u kiezen we de meest geschikte locatie uit. Dit is afhankelijk van uw wensen & verwachte aantal gasten. Omdat u bij Valé zelf kunt kiezen hoe u de uitvaart wenst vorm te geven zijn er tal van mogelijkheden.

 

Het is uiteraard ook mogelijk af te wijken van de uitvaartcentra. Er zijn diverse locaties rondom Abcoude en die geschikt zijn om afscheid te kunnen nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Begrafenis of crematie

Na de uitvaart plechtigheid begeleiden we de overledene naar de laatste rustplaats. Wanneer u kiest voor een begrafenis in Abcoude heeft u de keuze uit twee begraafplaatsen. Dit zijn de Algemene Begraafplaats Abcoude en de Rooms Katholieke Begraafplaats

Uitvaart voor kinderen bij Rouwcentrum Hess

Ervaar onze dienstverlening

Bij het plannen van een uitvaart bieden we allerlei opties, van gepersonaliseerd rouwdrukwerk, alternatieve begrafenisvoertuigen tot de productie van geïndividualiseerde begrafenisvideo’s.

(Stil)geboren baby uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid.

Kinderuitvaart

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om de uitvaart van je kind passend bij jullie gezin te maken. Een persoonlijke uitvaart.

Jongerenuitvaart

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van tevoren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil.

Kisten & mandjes

Er zijn veel opties, gevlochten manden, traditionele kisten, maar ook hele persoonlijke manieren om jullie kind een laatste plekje te geven.

Bloemen & ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Staatsievervoer

Zwarte rouwauto’s zijn prachtig en statig. Het kan ook anders. Wij doen het anders en kunnen aangepast rouwvervoer voor kinderen verzorgen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven