WERKWIJZE

Onze uitvaartleiders handelen vanuit hun eigen ervaring en gevoel. Wij weten hoe het is om een kind te verliezen en verzorgen elk jaar tientallen uitvaarten voor kinderen.

DIENSTEN

Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten uitvaarten. Zo kun je bij ons terecht voor de uitvaart van een (stil)geboren baby, een kinderuitvaart of een jongerenuitvaart.

Linda van Altena
Linda van Altena
Mijn naam is Linda van Altena, moeder van 4 prachtige kinderen en vrouw van Klaas Jan. Een van onze kinderen is niet meer onder ons. We zijn hem verloren in 2016. Ik heb in jullie schoenen gestaan en kan jullie direct en praktisch helpen.
Erwin Livestro
Erwin Livestro
Dit werk is een roeping, zo ervaar ik het zelf, hier begin je niet zomaar aan. Je moet sociaal, inlevend en meevoelend zijn om dit aan te kunnen. Het is van groot belang dat je een uitvaartverzorger kiest waar je een klik mee hebt.
Ronald Tiemes
Ronald Tiemes
Ik werk al jarenlang met families samen om mooie uitvaarten te organiseren. Dat doe ik graag. Ik kijk niet op een minuut meer of minder, de uitvaart moet goed zijn, je doet dit immers maar één keer. Ik sta garant voor ons hele team.

24 uur per dag bereikbaar, 365 dagen per jaar

Wij zijn altijd bereikbaar, 24 uur per dag. Zit je met een probleem, heb je een vraag. Neem gerust contact met ons op. Het komt nooit ongelegen.

VALÉ UITVAARTZORG

Je bent sterk, ook al voelt het nu misschien niet zo.

Het is oké om je verdriet te voelen, om boos te zijn, om je verloren te voelen. En het is ook oké als je dat allemaal tegelijkertijd voelt. Wij zijn er om naar je te luisteren en je te steunen.