Jongerenuitvaart

Je wordt wakker in een nachtmerrie, een echte nachtmerrie. Te horen krijgen dat je grote kleine vent of mooie dochter maar toch nog kleine meisje komt te overlijden. De schok is niet te bevatten. Er gaat van alles door je hoofd. In dit geval is het om te weten dat wij als ervaringsdeskundigen naast jullie komen staan.

Jongerenuitvaart specialist

Je wordt wakker in een nachtmerrie, een echte nachtmerrie. Te horen krijgen dat je grote kleine vent of mooie dochter maar toch nog kleine meisje komt te overlijden. De schok is niet te bevatten. Er gaat van alles door je hoofd. In dit geval is het om te weten dat wij als ervaringsdeskundigen naast jullie komen staan. Een voorgesprek kan heel fijn zijn om dat jongeren vaak heel duidelijk weten wat ze willen. Al is dit een onderwerp waarmee zijn doorgaan niet bezig zijn. Als het gesprek eenmaal op gang is komen er vanzelf allerlei plannen en wensen. Valé uitvaartzorg biedt die mogelijkheid om vooraf kennis te maken met jullie zoon of dochter en u als ouders. Dit geeft jullie als ouders en als verdere gezinsleden rust. Het geeft ook rust aan het kind waar het om gaat.
Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van te voren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil en kan zelf een aantal dingen (laten) regelen. Valé uitvaartzorg biedt de mogelijkheid om vooraf kennis te maken met jullie zoon of dochter en u als ouders. Zo kunnen we vooraf de wensen van uw kind duidelijk krijgen waardoor er na het overlijden minder door u geregeld hoeft te worden. Dit geeft u als ouders en als verdere gezinsleden rust. Het geeft ook rust aan het kind waar het om gaat.
Ieder kind is uniek, het afscheid van uw kind zal uniek zijn. Wij staan open voor alle wensen en ideeën en zullen proberen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. De wensen van u en uw kind staan centraal.
Omdat jongeren doorgaans veel sociale contacten hebben, heeft hun overlijden op veel verschillende manieren invloed op hun omgeving. De dood trekt soms ook anderen aan die niet eens direct deel uitmaken van de vriendenkring van de overledene. Ze hebben vaak het idee dat hen dit ook kan overkomen en willen daarover praten. Velen van hen hebben nog geen overlijden van dichtbij meegemaakt, wat hen gespannen en angstig maakt.
Hoe ondersteun en help je hen om met deze situatie om te gaan? Hoe kun je ze helpen nu hun vriend is overleden en ze op zo’n jonge leeftijd met dit nieuws worden geconfronteerd? Wij helpen daarbij.
Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven