Erwin Livestro

Erwin Livestro - Uitvaartzorg

Erwin Livestro

“Dit werk is een roeping en ik doe dit vol overgave”

2016 was het jaar waar voor mij de grote omslag in mijn werkende leven kwam. Als technisch adviseur ben ik vele jaren met groot plezier werkzaam geweest in de bouw.

Totdat ik in datzelfde jaar mijn eerste uitvaart mocht helpen organiseren; er ging zo’n andere wereld voor mij open! Toen mocht ik ervaren dat dit het vak is waar mijn passie ligt. Vol overgave heb ik de opleiding gevolgd. Bij 2 ervaren uitvaartverzorgers, die beide werkzaam zijn in een grote stad, mocht ik zien en proeven wat dit werk met zich meebrengt.

Dit werk is een roeping, zo ervaar ik het zelf, hier begin je niet zomaar aan. Je moet sociaal, inlevend en meevoelend zijn om dit aan te kunnen. Wij, het team van Valé Uitvaartzorg, hebben in de afgelopen tijd gezien hoe belangrijk deze zaken zijn. Daarnaast is het van groot belang dat je een uitvaartverzorger kiest waar je een klik mee hebt. Wees welkom!

 Neem contact op

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Wie zijn wij / Erwin Livestro


Nieuwsberichten

16-08
2018

Stille levens - Kenniscentrum Babysterfte

Sinds kort is er een heel mooi platform opgezet dat ouders helpt bij babysterfte. Stille Levens is er voor jou. Om je informatie en steun te geven. Omdat zij je begrijpen, vanuit hun eigen ervaringen. Maar ook vanuit jarenlange ervaring in de geboortezorg. Als je noodgedwongen afscheid hebt moeten nemen van je baby, zoek je naar een manier om te...

Lees meer...
09-07
2018

Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken.

Een afscheidsfotograaf op de begrafenis of bij de crematie, dat is toch niet echt het moment om mooie plaatjes te schieten??? Dit is een veel voorkomende gedachte die wij graag willen weerleggen… Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken. Vaak is het een hele emotionele gebeurtenis die vaak door mensen in...

Lees meer...