Uw verzekering

Heeft u een uitvaartverzekering?

Het maakt niet uit waar u verzekerd bent, in Nederland bent u vrij om te bepalen wie de uitvaart voor u verzorgt. Door in te spelen op uw emoties van verwarring en verdriet, wordt vaak de vermelding in de polis ”bel bij overlijden” opgevolgd. Het is goed te weten dat u met elke uitvaartverzekering terecht kunt bij Valé Kinderuitvaartzorg. Kiest u voor onze begeleiding dan heeft u overal een vrije keuze in.

Wij kunnen voor alles omtrent de verzekeraar voor u uit handen nemen. Wij zijn onafhankelijk en niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij, dit geeft u het grote voordeel dat u vrije keuzes heeft met betrekking tot het uitzoeken van kist, bloemen, rouwauto etc.

Heeft u een kapitaalverzekering?

Deze keert bij overlijden een bedrag uit waarvoor u verzekerd bent. U kunt dit bedrag vrij besteden bij iedere uitvaartondernemer.

Heeft u een naturaverzekering?

Dan heeft u recht op een standaardpakket diensten en goederen. Alles wat buiten het verzekerde pakket valt, en dat is meestal heel veel, zult u extra moeten bijbetalen en dit kan tot veel onvoorziene hoge kosten leiden. De meeste pakketten vergoeden alles standaard. Een standaard kist, een standaard kaart en in veel gevallen maar 50 kaarten, 50 koffie & cake etc.

Als u kiest voor onze begeleiding, kan deze vorm van verzekering, in overleg met uw verzekeringsmaatschappij worden omgezet in een geïndexeerd uit te keren bedrag, zodat de uitvaart niet standaard is en de kosten helder en transparant zijn. En u kunt de uitvaart geheel naar wens laten uitvoeren door Valé uitvaartzorg. Dat krijgt meer dan u wenst zonder extra kosten.

Heeft u geen verzekering polis ?

Zonder verzekering kunt u natuurlijk bij ons terecht.


Nieuwsberichten

16-08
2018

Stille levens - Kenniscentrum Babysterfte

Sinds kort is er een heel mooi platform opgezet dat ouders helpt bij babysterfte. Stille Levens is er voor jou. Om je informatie en steun te geven. Omdat zij je begrijpen, vanuit hun eigen ervaringen. Maar ook vanuit jarenlange ervaring in de geboortezorg. Als je noodgedwongen afscheid hebt moeten nemen van je baby, zoek je naar een manier om te...

Lees meer...
09-07
2018

Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken.

Een afscheidsfotograaf op de begrafenis of bij de crematie, dat is toch niet echt het moment om mooie plaatjes te schieten??? Dit is een veel voorkomende gedachte die wij graag willen weerleggen… Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken. Vaak is het een hele emotionele gebeurtenis die vaak door mensen in...

Lees meer...