“ Mandjes en kistjes ”

Mandjes en kistjes

Wanneer het kind naar de laatste rustplaats gebracht wordt, zal dit in een bijpassend kistje of mandje gebeuren. Speciaal voor de allerkleinsten zijn er aangepaste kistjes en mandjes beschikbaar.

Mandje voor bij de baby uitvaart

Door een mandje te gebruiken is het mogelijk het kindje nog bij u te houden tijdens de uitvaart. U kunt het kindje vervolgens zelf naar de laatste rustplaats brengen. Mandjes zijn vaak gevlochten waardoor unieke vormen gemaakt kunnen worden. Bijvoorbeeld een mandje in de vorm van een vlinder.

Kistjes

Er is ook de mogelijkheid om een kistje te gebruiken. Deze zijn er uiteraard in vele kleuren en vormen, en u kunt hierin zelf kiezen wat u het best passend vindt. Het is ook mogelijk om zelf een kistje te maken, de belangrijkste voorwaarde is wel dat het van biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt is.

Meer informatie

“Laat u informeren over alle mogelijkheden”

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden voor een mandje of kistje.
Zie onderstaande foto’s voor een impressie van de mogelijkheden.

 Meer informatie aanvragen 

 

U bent hier: Valé UitvaartzorgUitvaart Diensten / Mandjes & kisten

Nieuwsberichten

16-08
2018

Stille levens - Kenniscentrum Babysterfte

Sinds kort is er een heel mooi platform opgezet dat ouders helpt bij babysterfte. Stille Levens is er voor jou. Om je informatie en steun te geven. Omdat zij je begrijpen, vanuit hun eigen ervaringen. Maar ook vanuit jarenlange ervaring in de geboortezorg. Als je noodgedwongen afscheid hebt moeten nemen van je baby, zoek je naar een manier om te...

Lees meer...
09-07
2018

Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken.

Een afscheidsfotograaf op de begrafenis of bij de crematie, dat is toch niet echt het moment om mooie plaatjes te schieten??? Dit is een veel voorkomende gedachte die wij graag willen weerleggen… Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken. Vaak is het een hele emotionele gebeurtenis die vaak door mensen in...

Lees meer...