“ Uitvaart fotografie ”

Fotografie tijdens de kinderuitvaart

Herinneringen blijven voor altijd bij je. Mooie foto’s nemen je even mee terug in de tijd en spulletjes doen je weer even beseffen hoe het was. Echter soms heb je nog helemaal geen herinneringen kunnen maken. Bijvoorbeeld doordat het mis ging tijdens je zwangerschap of doordat je voortijdig je zwangerschap moest afbreken of tijdens of net na de geboorte. Bij een kindje dat het einde van de zwangerschap niet gehaald heeft is het dus heel belangrijk om zo snel mogelijk herinneringen te maken na de geboorte door bijvoorbeeld foto’s. Dit kan en wordt door de stichtingen, Make a Memory en Stichting Still, mogelijk gemaakt.


Deze stichtingen komen bij het gezin thuis of in het ziekenhuis om daar foto’s te maken. De ouders krijgen een boekje en een usb-stick met alle foto’s of de foto’s zijn via een link beschikbaar voor de ouders. Zo wordt er een mooie herinnering gemaakt die troost kan bieden in deze moeilijke tijd. Tevens komt de stichting Make a Memory bij ouders van ernstig zieke en terminale kinderen tot 17 jaar om ook voor deze gezinnen mooie foto herinneringen te maken.

 

Uitvaart fotografie

Meer informatie over fotografie tijdens de uitvaart?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor de uitvaart en het vastleggen daarvan. Wij staan in direct contact met de stichtingen en kunnen u verder adviseren.

 Neem contact op

Nieuwsberichten

16-08
2018

Stille levens - Kenniscentrum Babysterfte

Sinds kort is er een heel mooi platform opgezet dat ouders helpt bij babysterfte. Stille Levens is er voor jou. Om je informatie en steun te geven. Omdat zij je begrijpen, vanuit hun eigen ervaringen. Maar ook vanuit jarenlange ervaring in de geboortezorg. Als je noodgedwongen afscheid hebt moeten nemen van je baby, zoek je naar een manier om te...

Lees meer...
09-07
2018

Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken.

Een afscheidsfotograaf op de begrafenis of bij de crematie, dat is toch niet echt het moment om mooie plaatjes te schieten??? Dit is een veel voorkomende gedachte die wij graag willen weerleggen… Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken. Vaak is het een hele emotionele gebeurtenis die vaak door mensen in...

Lees meer...