“ Digitaal nalatenschap ”

Digitaal nalatenschap

 
SocialMedia na overlijden

Tegenwoordig wordt veel in een leven digitaal gedaan en opgeslagen of via internet geregeld. Dit betekent dat in de nalatenschap ook zorg gedragen moet worden voor de digitale nalatenschap. Sociale media accounts moeten worden aangepast of opgezegd. Hoe u dat kunt doen kunt u lezen in een speciaal daarvoor gemaakte handleiding.

Maar ook bankrekeningen, verzekeringen en premies, Itunes tegoeden, paypal accounts, er wordt tegenwoordig veel via internet geregeld. Zonder de juiste wachtwoorden is het moeilijk snel inzicht te krijgen in de financiële situatie van uw kind. Wanneer u toegang heeft tot de e-mail van uw kind kunt u vrij snel inzicht en toegang krijgen tot zijn of haar online zaken.

Mocht het niet lukken om in de computer, telefoon of tablet van uw kind te komen, dan kunnen er specialisten ingeschakeld worden om dit alsnog voor elkaar te krijgen.

Vragen over het regelen van het digitaal nalatenschap

Heeft u vragen over de het regelen van het digitaql nalatenschap, of wilt u advies over de inzet van social media bij het overlijden van uw kind? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 Meer informatie opvragen

Nieuwsberichten

16-08
2018

Stille levens - Kenniscentrum Babysterfte

Sinds kort is er een heel mooi platform opgezet dat ouders helpt bij babysterfte. Stille Levens is er voor jou. Om je informatie en steun te geven. Omdat zij je begrijpen, vanuit hun eigen ervaringen. Maar ook vanuit jarenlange ervaring in de geboortezorg. Als je noodgedwongen afscheid hebt moeten nemen van je baby, zoek je naar een manier om te...

Lees meer...
09-07
2018

Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken.

Een afscheidsfotograaf op de begrafenis of bij de crematie, dat is toch niet echt het moment om mooie plaatjes te schieten??? Dit is een veel voorkomende gedachte die wij graag willen weerleggen… Een begrafenis of crematie is juist de plek om hele mooie beelden van mensen te maken. Vaak is het een hele emotionele gebeurtenis die vaak door mensen in...

Lees meer...