Bloemen&Ballonnen

Bloemen

Het afscheid van uw kind kan op diverse manieren genomen worden; in alle rust, intiem, misschien met een kleine groep mensen erbij, terwijl een ander kiest voor uitbundig, met veel bloemen en ballonnen. We vinden het belangrijk dat u zelf de keuzes kan maken die u belangrijk vindt. We zullen dan ook ons uiterste best doen om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Het is ook mogelijk om het lievelingsspeelgoed of knuffel te verwerken in bloemen.

Ballonnen

Hoe mooi is het wanneer u afscheid kunt nemen van uw dierbare met een speciale ballon met een persoonlijke tekst erop! Wilt u liever heliumballonnen? Wij kunnen deze ook voor u verzorgen. Als u de ballonnen wilt oplaten, dan zorgen wij ervoor dat er een oplosbaar lintje aan komt.


Vind u het mooier om ballondecoratie neer te zetten? Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan een ballonnenpilaar, -hart,
-kruis, -beer of een decoratie naar wens. Ook kan ballondecoratie goed gecombineerd worden met bloemen.
Ballondecoratie bij een uitvaart is nog niet zo bekend in Nederland, maar het komt steeds vaker voor. Ballonnen worden vooral toegepast bij een uitvaart voor een kind.

Bloemen bij kinderuitvaart

Meer informatie?

“De juiste keuze voor bloemen is van grote toegevoegde waarde”

Het team van Valé kinder uitvaartzorg staat voor u klaar om u te ontzorgen. Wij zijn een team van uitvaartondernemers dat de handen ineen heeft geslagen om een echt passend afscheid te kunnen bieden voor overleden kinderen. Wij werken samen met ervaren bloemisten.

 Meer informatie