Baby met vleugeltjes zoals een engel

(Stil)Geboren Baby Uitvaart

(Stil)Geboren Baby Uitvaart

Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje, en dan opeens komt er een onverwachte factor om de hoek kijken. De geboorte wordt tevens een afscheid. Al veilig bij mama in de buik, vroeg of wat later na de geboorte komen jullie voor het feit te staan dat jullie afscheid moeten nemen van jullie lieverd. En dan moet je ineens afscheid nemen van je kindje. Wij kunnen je hierbij helpen door niet alleen aandacht te besteden aan het afscheid. Samen gaan we kijken hoe we hieraan het beste vorm kunnen geven. Jullie als gezin zijn ten alle de leidende factor.

Je bent niet alleen een rouwende moeder maar ook nog kraamvrouw. In alle heftigheid staat vaak ook je eigen gezondheid op losse schroeven na een bevalling. Kortom de wereld zakt onder je voeten vandaan in alle opzichten.

Kinderuitvaart

Kinderuitvaart

Het is voor ons ondenkbaar om een kinderuitvaart op eenzelfde wijze te behandelen als een uitvaart van een volwassene. Van een speciale rouwauto een passende omgeving tot het verwerken van dierbare bezittingen tijdens de uitvaart. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart past bij u en uw kindje en daarmee vertrouwd aanvoelt.

Ook voor eventuele andere kinderen in het gezin is het overlijden van een broertje of zusje zeer ingrijpend. Gepast afscheid nemen en het betrekken bij de uitvaart zal helpen in het rouwproces. Bovendien kunnen wij een helpende hand bieden met onze rouwverwerking voor kinderen.

Tiener aan het luisteren naar muziek
Jong volwassene haalt herinneringen op

Jongerenuitvaart

Jongerenuitvaart

Je wordt wakker in een nachtmerrie, een echte nachtmerrie. Te horen krijgen dat je grote kleine vent of mooie dochter, maar toch nog kleine meisje komt te overlijden. De schok is niet te bevatten. Er gaat van alles door je hoofd. In dit geval is het om te weten dat wij als ervaringsdeskundigen naast jullie komen staan. Een voorgesprek kan heel fijn zijn om dat jongeren vaak heel duidelijk weten wat ze willen. Al is dit een onderwerp waarmee zijn doorgaan niet bezig zijn.

Als het gesprek eenmaal op gang is komen er vanzelf allerlei plannen en wensen. Valé uitvaartzorg biedt die mogelijkheid om vooraf kennis te maken met jullie zoon of dochter en u als ouders. Dit geeft jullie als ouders en als verdere gezinsleden rust. Het geeft ook rust aan het kind waar het om gaat.

Werkwijze

Leer meer over onze werkwijze en bekijk ons stappenplan bij overlijden van een dierbare.

Kennis maken

Maak kennis met onze medewerkers. Onze uitvaartleiders hebben zelf ervaring met het verlies van een kind.

VALÉ UITVAARTZORG

Je bent sterk, ook al voelt het nu misschien niet zo.

Je bent sterk, ook al voelt het nu misschien niet zo.

Het is oké om je verdriet te voelen, om boos te zijn, om je verloren te voelen. En het is ook oké als je dat allemaal tegelijkertijd voelt. Wij zijn er om naar je te luisteren en je te steunen.