Bloemen en ballonnen

Intiem of uitbundig, ongeacht jouw wensen weten wij zeker dat we de uitvaart van je kindje naar wens kunnen invullen.

Bloemen, ballonnen en meer

Het afscheid van uw kind kan op diverse manieren genomen worden; in alle rust, intiem, misschien met een kleine groep mensen erbij, terwijl een ander kiest voor uitbundig, met veel bloemen en ballonnen. We vinden het belangrijk dat u zelf de keuzes kan maken die u belangrijk vindt. We zullen dan ook ons uiterste best doen om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Het is ook mogelijk om het lievelingsspeelgoed of knuffel te verwerken in bloemen.

Hoe mooi is het wanneer u afscheid kunt nemen van uw dierbare met een speciale ballon met een persoonlijke tekst erop! Wilt u liever heliumballonnen? Wij kunnen deze ook voor u verzorgen. Als u de ballonnen wilt oplaten, dan zorgen wij ervoor dat er een oplosbaar lintje aan komt.

Vind u het mooier om ballondecoratie neer te zetten? Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan een ballonnenpilaar, -hart, -kruis, -beer of een decoratie naar wens. Ook kan ballondecoratie goed gecombineerd worden met bloemen. Ballondecoratie bij een uitvaart is nog niet zo bekend in Nederland, maar het komt steeds vaker voor. Ballonnen worden vooral toegepast bij een uitvaart voor een kind.

Voorbeelden

Alle rouwbloemen kunnen naar wens worden samengesteld.

Wij werken al jaren met een specialist op het gebied van rouwbloemstukken. Elk bloemstuk kan naar wens worden vormgegeven, of je kunt een standaard model kiezen.

Bekend van:
24 uur per dag een luisterend oor

Wij zijn nu bereikbaar

24 uur per dag direct een specialist aan de lijn. Wij zijn er om u te helpen.

Scroll naar boven