“ kinderuitvaart in hoofddorp ”

Begrafenis voor kinderen hoofddorp

 
Kinderuitvaart in Hoofddorp

Kinderuitvaart in Hoofddorp

Een uitvaart echt gericht op het kind

Geen enkele ouder hoopt ooit dat het te maken krijgt met een kinderuitvaart. Het overlijden van een kind hoe oud dan ook is het ergste dat een ouder kan overkomen. Wij van Valé kinderuitvaartzorg weten als geen ander hoe belangrijk een goed afscheid is en kunnen u helpen bij het verwerken van het verlies en nemen het organiseren van begrafenis of crematie voor kinderen.

 
Kinderuitvaart

Aangepast rouwvervoer

Omdat een traditionelele rouwauto niet past bij een kinderuitvaart

Wij maken gebruik van een speciaal rouwvervoer voor kinderen. Wij hebben vele mogelijkheden bijvoorbeeld een aangepaste Fiat 500 of paard en wagen.

 
Kinderuitvaart

Wateropbaring bij sterrenkindjes

Uw kindje blijft prachtig om te zien

Het lijfje van een baby is zo ontzettend kwetsbaar dat de conditie zeer snel achteruit gaat mits niet op de juiste wijze behandeld. Wij maken gebruik van de water opbaring methode. Hierdoor zal Uw kindje ook tijdens uitvaart prachtig zijn om te zien.

 
Kinderuitvaart

Uitvaart locaties in Hoofddorp

Er zijn diverse begraafplaatsen in Hoofddorp

U kunt kiezen voor een uitvaart in Hoofddorp maar ook voor een uitvaart in Amsterdam of andere regio. Samen met u kiezen we de meest geschikte locatie uit. Dit is afhankelijk van uw wensen & verwachte aantal gasten. Omdat u bij Valé zelf kunt kiezen hoe u de uitvaart wenst vorm te geven zijn er tal van mogelijkheden.

Het is uiteraard ook mogelijk af te wijken van de uitvaartcentra. Er zijn diverse locaties rondom Hoofddorp en die geschikt zijn om afscheid te kunnen nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Uitvaartcentrum Dunweg

Het Uitvaartcentrum Dunweg is een veel gekozen locatie voor de uitvaart. Het uitvaartcentrum is door elke uitvaartverzorger te gebruiken.

 
Begrafenis voor kinderen Hoofddorp

Neem contact met ons op

Wij werken met alle verzekeraars

U kunt altijd een vrijblijvend informat aanvragen voor een kinderuitvaart in Hoofddorp. Wij zullen contact met u opnemen om wensen door te spreken en u te adviseren over de mogelijkheden.

 

 Neem contact op

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in Hoofddorp