“ Begrafenis in Haarlem ”

Begrafenis in Haarlem

 
Kinderuitvaart in Haarlem

Kinderuitvaart in Haarlem

Een uitvaart echt gericht op het kind

Geen enkele ouder hoopt ooit dat het te maken krijgt met een kinderuitvaart. Het overlijden van een kind hoe oud dan ook is het ergste dat een ouder kan overkomen. Wij van Valé kinderuitvaartzorg weten als geen ander hoe belangrijk een goed afscheid is en kunnen u helpen bij het verwerken van het verlies en nemen het organiseren van begrafenis of crematie voor kinderen.

 
Kinderuitvaart

Aangepast rouwvervoer

Omdat een traditionelele rouwauto niet past bij een kinderuitvaart

Wij maken gebruik van een speciaal rouwvervoer voor kinderen. Wij hebben vele mogelijkheden bijvoorbeeld een aangepaste Fiat 500 of paard en wagen.

 
Kinderuitvaart

Wateropbaring bij sterrenkindjes

Uw kindje blijft prachtig om te zien

Het lijfje van een baby is zo ontzettend kwetsbaar dat de conditie zeer snel achteruit gaat mits niet op de juiste wijze behandeld. Wij maken gebruik van de water opbaring methode. Hierdoor zal Uw kindje ook tijdens uitvaart prachtig zijn om te zien.

 
Kinderuitvaart

Locaties voor een uitvaart in Haarlem

Haarlem kent een aantal locaties die zich goed lenen voor het houden van afscheidsbijeenkomsten, heeft u andere wensen? Laat het ons weten

De meeste families houden de uitvaartplechtigheid in een crematorium, kerk, moskee of in een van de Haarlemse uitvaartcentra. Ook de aula op begraafplaats Kleverlaan en de kapel van begraafplaats St. Jozef worden regelmatig gebruikt als locatie voor een uitvaartplechtigheid. Na de uitvaartplechtigheid zullen wij wanneer er gekozen is voor een begrafenis de overledene begeleiden naar de laatste rustplaats.

In Haarlem zijn meerdere begraafplaatsen, Begraafplaats Akendam heeft een apart gedeelte veld voor overleden kindjes.

Uiteraard is er van alles mogelijk, heeft u of uw kind zelf wensen voor een locatie, laat het ons weten.

 
Begrafenis voor kinderen Haarlem

Neem contact met ons op

Wij werken met alle verzekeraars

U kunt altijd een vrijblijvend informatie aanvragen voor een kinderuitvaart in Haarlem. Wij zullen contact met u opnemen om wensen door te spreken en u te adviseren over de mogelijkheden.

 

 Neem contact op

U bent hier: Valé Uitvaartzorg / Landelijk werkzaam / Uitvaart in Haarlem